Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Maksuttomat Avoimen AMK:n opinnot lomautetuille ja työttömille 31.12.2021 saakka

Uutisarkisto

Maksuttomat Avoimen AMK:n opinnot lomautetuille ja työttömille 31.12.2021 saakka

16.2.2021 13.14


Koronakriisin vuoksi Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella Avoimen AMKin opintoja ilmaiseksi vuoden 2021 saakka.

Maksuttomuus koskee yksittäisten opintojaksojen uusia ilmoittautumisia 16.2.-31.12.2021 sekä syksyllä 2021 alkavia polku- ja väyläopintoja. Niissä opiskeluoikeus ulottuu 31.7.2022 saakka. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todistus lomautuksesta tai työttömyydestä. 

KAMK tarjoaa avoimen ammattikorkeakoulun lisäksi myös muita maksuttomia koulutuksia ja opintokokonaisuuksia. Kajaanin ammattikorkeakoulu ja koulutuskeskus Brahe tuottavat Nopsaa osaamista -hankkeessa useita verkkokoulutuksia, joista osallistuja voi valita kiinnostavat koulutukset ja suorittaa ne itselle sopivaan aikaan. Tarjolla on koulutusta etäjohtamisesta sekä työhyvinvoinnista. Koulutustarjonta tulee täydentymään alkuvuoden 2021 aikana. 

”Haluamme tarjota monipuolisia mahdollisuuksia opiskeluun jokaiselle. Tarjontamme pyrkii siihen, että jokainen voi toteuttaa itseään eri elämäntilanteissa ja löytää uusia ajattelun aiheita ja työkaluja”, toteaa rehtori Matti Sarén.


Lisätietoja avoimesta ammattikorkeakoulusta.
Lisätietoja polkuopinnoista.
Lisätietoja Nopsa -hankkeen koulutuksista.