Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kliininen asiantuntija hoitotyön kehittäjänä - opinnäytetyöseminaari Kajaanin ammattikorkeakoululla

Uutisarkisto

Kliininen asiantuntija hoitotyön kehittäjänä - opinnäytetyöseminaari Kajaanin ammattikorkeakoululla

30.10.2013 10.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysala järjestää ”Kliininen asiantuntija hoitotyönkehittäjänä” – opinnäytetyöseminaarin Kajaanin ammattikorkeakoululla to 7.11.2013 klo 8.00 - 15.50 (Taito 2, auditorio ja luokka L145). Seminaarinpäivän avaa liikenneministeri Merja Kyllönen.

Seminaarissa esitellään Kliininen asiantuntija – koulutusohjelman, Ylempi AMK tutkintojen työelämälähtöisiä opinnäytetöitä ja pidetään aiheeseen liittyviä teorialuentoja. Seminaaripäivän tavoitteena on kliinisen asiantuntijan osaamisen tunnetuksi tekeminen hoitotyön kehittäjänä. Lisäksi tavoitteena on potilasturvallisuustietoisuuden lisääminen. Taukojen aikana on mahdollisuus tutustua opiskelijoiden posteriesityksiin.
Kliinisen asiantuntijan koulutus on Kajaanin ammattikorkeakoulussa järjestettävä Ylempään AMK-tutkintoon johtava koulutus. Kliinisen asiantuntijan koulutusohjelma on tarkoitettu pohjakoulutusvaatimuksen mukaisen terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta asianomaiselta alalta ja jotka haluavat kehittää osaamista kliinisen hoitotyön asiantuntijuuden alueella.

Opintojen laajuus on 90 opintopistettä ja opinnot kestävät noin kaksi vuotta työn ohessa. Koulutus sisältää erityisesti opetus- ja ohjausosaamiseen, osaamisen johtamiseen, potilasturvallisuuteen, lääkehoitoon sekä tutkimus- ja kehittämistyöhön liittyviä opintoja. Koulutuksella vastataan työelämän tarvitsemiin vaativiin kliinisen asiantuntijan tehtäväkokonaisuuksiin.

Seminaari on kaikille avoin.
Lisätietoja seminaarista antaa Riitta Junkkarinen, puh 044 524 0314.