Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / PSHTP2023

Tervetuloa Pohjois-Suomen hoitotiedepäiville Kajaaniin ! 

Vuoden 2023 Hoitotiedepäivät järjestetään 21.9.-22.9.2023 Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsässä, osoite Koskikatu 2-4, Kajaani.

Kajaanissa järjestettävien Pohjois-Suomen hoitotiedepäivien tavoitteena on keskustella muuttuvasta sosiaali- ja terveydenhuollosta, hyvinvointialueilla tapahtuvasta integraatiosta, asiakaslähtöisestä toiminnasta sekä muista sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisista ilmiöistä ja tutkimuksista.   

Päivien yhteydessä järjestetään sosiaali- ja terveysalan yamk ja maisteri -opiskelijoille suunnattu pre-konferenssi 20.9.2022 klo 15-18 hybriditoteutuksena. 

Päivien kohderyhmänä on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö, opettajat, opiskelijat, tutkijat ja hyvinvointialueiden poliittiset päättäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Kutsumme Teidät, päivien aiheista kiinnostuneet sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöt, mukaan keskustelemaan siitä, miten voimme yhdessä kehittää jotain ainut- ja kainutlaatuista!  

Ohjelma

Vuoden 2023 Hoitotiedepäivien ohjelma koostuu päiväluennoista, rinnakkaissessioista, posteriesityksistä ja iltaohjelmasta.
Ohjelman sisältö koostuu eri aiheista liittyen päivien teemaan.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Tapahtuman hinnat ovat nyt näkyvillä. Katso hinnat ja ilmoittautumisohjeet.

 

 

Majoitus

Kajaanin hotellit tarjoavat majoitusta erikoishintaan konferenssiin osallistujille. Tutustu hinnastoon ja varaa majoituksesi ajoissa.

 

Tiivistelmät, esitykset ja posteri

Tervetuloa jakamaan osaamistasi hoitotiedepäiville. Lähetä tiivistelmäehdotuksesi sosiaali- ja terveydenhuollossa tehdystä tutkimus- tai kehittämis- tai projektityöstä 30.4. 2023 mennessä.

Pre-konferenssi 20.9.2023

Hoitotiedepäivien pre-konferenssi järjestetään hybriditoteutuksena 20.9.2023 klo 15-18. Teemoina ovat asiakasosallisuus, palvelujärjestelmät sekä johtamisen näkökulmat. Pre-konferenssi on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveysalan yamk ja maisteri -opiskelijoille.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää Hoitotiedepäiviin liittyen, olethan yhteydessä:

yliopettaja
Arja Oikarinen
arja.oikarinen@kamk.fi
p. 044 7101 242

 

Yhteistyökumppanit ja näytteilleasettajat

Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat useat eri tahot. 

Haluaisitteko osallistua päiville näytteilleasettajana?

Näytteilleasettajalle osallistumismaksu on 600 e. Hinta sisältää yhden henkilön osallistuminen molempiin päiviin, ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan. Lisähenkilön osallistumismaksu on 300 e. Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 31.5.2023 mennessä osoitteeseen arja.oikarinen@kamk.fi. 

Tutustu Kajaaniin

Kajaani - Elämää 26/7!

Tervetuloa Kajaani-Oulujärven alueelle! Täällä sinua odottavat kulttuurielämykset, paikalliset herkut ja monipuoliset aktiviteetit. Kajaanista löydät läheltä niin monet palvelut kuin pohjoisen järvi-Suomen luonnon vaaroineen ja hiekkarantoineen.

Tutustu kaupunkiin

Muista meidät myös somessa:

Ota seurantaan Hästägit: #PSHTP2023 #muuttuvasosiaalijaterveydenhuolto

 
Tervetuloa! 

 

Päivitämme sivustoa tapahtuman yksityiskohtien täsmentyessä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.