Haluatko tulevaisuuden johtajaksi ja kehittäjäksi?

Master Schoolissa toimivilla valmentajilla/opettajilla on vahva johtamis- ja kehittämisosaaminen ja he ovat korkeasti koulutettuja.  Koulutus toteutetaan monialaisesti hyödyntäen korkeakoulu- ja työelämäverkostoja. 

KAMK Master School Team_pieni.jpg 

 

Tutustu tiimiimme!

Eija heikkine_netti.jpg

Eija Heikkinen, TtT, PD

Toimin Master School -koulutusten koulutusjohtajana ja huikean osaavan tiimin vetäjänä. Olen terveystieteiden tohtori ja minulla on 15 vuoden työkokemus johtamistehtävistä KAMKin eri koulutuksissa ja palveluissa. Vastaan Master School -koulutuksen kehittämistavoitteista, toimin tiimiopettajana sekä tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Erityisinä osaamisalueina Master Schoolissa minulla on strateginen ja henkilöstöjohtaminen, tiedolla johtaminen sekä  opiskelijoiden kehittämistehtävien ohjaaminen. Opiskelijoidemme palautteen perusteella meidän tiimin osaaminen ja hyvä yhteishenki välittyy opiskelijoillemme. Harrastan agilityä ja neulomista.

 

kuva_katri_takala2.jpg

Katri Takala, LitT

Toimin Master School -koulutuksen vastuuyliopettajana. Olen liikuntatieteiden tohtori ja minulla on 18 vuoden ajalta kokemusta KAMKissa erilaisista tehtävistä, kuten koulutussuunnittelusta (suomen- ja englanninkieliset liikunnanohjaaja- koulutukset), koulutusohjelmavastaavuudesta, opetuksesta, kansainvälisyydestä sekä johtotehtävistä (liikunta- ja matkailuala).  Parhaillaan työskentelen yliopettajuuden lisäksi liikunnan, matkailun ja liiketalouden koulutusten muodostaman Business- osaamisalueen tutkimus-kehittämis- ja innovaatiotoiminnan vastuuhenkilönä. Minulla on asiantuntijuutta kehittämistoiminnasta ja siitä, miten voit johtaa itseäsi muuttuvassa toimintaympäristössä. Opetan Master Schoolissa itsensä johtamista, jonka sisältöjä ovat muun muassa rakentava ajattelu, tunteet ja niiden säätely, kriiseistä selviäminen ja itsemyötätunto. Lisäksi vien eteenpäin liikuntadataan liittyvää osaamista alueellisesti ja kansainvälisesti. Käyn vapaa-ajalla kuntosalilla  ja nautin luonnossa liikkumisesta. 

 

jaana_l_kuva.jpg 

Jaana Lappalainen, KTT, HHJ

Toimin Master School -koulutuksissa yliopettajana ja vastaan liiketalouden ja tietojenkäsittelyn suomen- ja englanninkielisistä yamk-koulutuksista. Olen kauppatieteiden tohtori ja minulla on pitkä työkokemus  KAMKin palveluksessa. Olen toiminut aiemmin laskentatoimen lehtorina ja kansainvälisten asioiden koordinaattorina.  Käytännön yritystoiminta on ollut osa elämääni puolisoni yrittäjyyden kautta.  Master Schoolissa erityisinä osaamisalueina minulla on liiketoimintaosaaminen, yrityksen rahoitus- ja talousasiat, corporate governance ja opiskelijoiden kehittämistehtävien ohjaaminen.  Vapaa-aikaani vietän liikunnan parissa ja opiskellen. Talvisin olen intohimoinen hiihtäjä ja kesäisin innokas golfari.

 

perttu_huusko_kuva.jpg

Perttu Huusko, KTL

Toimin Master School -koulutuksen vastuuyliopettajana. Olen kauppatieteiden lisensiaatti ja minulla pitkä työkokemus KAMKin palveluksessa. Lisäksi olen toiminut erilaisissa luottamustehtävissä sekä yrityksissä että urheilujärjestöissä. Erityisosaamisalueeni ovat strateginen johtaminen, urheilujohtaminen ja opiskelijoiden kehittämistehtävien ohjaaminen. Vapaa-aikani vietän urheilun juniorivalmennuksen ja liikunnan parissa.

kirsi_moisanen_kuva.jpg

Kirsi Moisanen, YTT

Toimin Master Schoolin sosiaali- ja terveysalan ylempi amk -koulutusten vastuuyliopettajana. Olen sosiaalihallintotieteilijä ja väitellyt yhteiskuntatieteiden tohtoriksi keväällä 2018. Minulla on pitkä työkokemus sosiaali- ja terveysalalta erilaista työtehtävistä, kuten johtamistehtävistä. Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut Master -koulutuksessa opettajana sekä erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Erityisenä vastuualueena Master Schoolissa minulla on osaamisen johtaminen, henkilöstöjohtaminen, strateginen johtaminen ja vaikuttavuuden arviointi sekä opiskelijoiden kehittämistehtävien ohjaaminen. Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat minua. Olen ensimmäisen kauden Kainuun hyvinvointialueen varavaltuutettu. Luonto on toinen kotini. Harrastan hiihtoa, avantouintia ja vaeltamista.

 

risto_oikari.jpg

Risto Oikari

Toimin KAMK Master Schoolissa teknologiaosaamisen johtaminen -koulutuksen vastuuyliopettajana. Teknologia ja liiketoiminnan synnyttäminen teknologiasta on ollut aina sydäntäni lähellä. Valmistuttuani diplomi-insinööriksi jatkoin tutkijana Tampereen teknillisessä yliopistossa fysiikan laitoksella. Väitöskirjatyönäni kehitin uutta teknologiaa, jota sitten lähdin kaupallistamaan tutkijakollegoideni kanssa perustetussa yrityksessä. Vahvan teknis-tieteellisen koulutuksen lisäksi kiinnostukseni on ollut siinä miten luoda liiketoimintaa teknologia-alalla. Oulun yliopiston eMBA-koulutuksessa täydensin osaamistani teknologiastrategiatyöstä sekä teknologia-alan yritystoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa. Työkokemusta tällä alalla on kertynyt lähes 25 vuotta teknologian kehittämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä, tutkimus- ja koulutustoiminnan kehittämisessä sekä johtamisessa. Tuon Master Schoolissa teknologiaosaamisen johtaminen koulutukseen ja muihin YAMK-koulutuksiin erityisosaamiseni teknologiastrategiatyössä, teknologialähtöisessä liiketoiminnassa ja innovaatiotoiminnassa.

 

Päivi Karhu

Toimin Master School-koulutuksissa opettajana ja olen koulutukseltani olen kauppatieteen tohtori. Minulla on työkokemusta Suomesta ja ulkomailta, akateemiselta puolelta sekä yksityiseltä sektorilta. Olen toiminut mm. tutkijana ja luennoitsijana yliopistoilla, tutkimuspäällikkönä tutkimus- ja konsultointiyrityksessä sekä projektinjohtotehtävissä IT-alalla. Master Schoolissa opetan suomen- ja englanninkielisissä koulutuksissa monipuolisesti liiketalouteen sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan liittyviä opintojaksoja. Vapaa-ajallani nautin kirjallisuudesta äänikirjojen muodossa ja liikun monipuolisesti.