Palaa koulutushakuun

Tradenomi, liiketalous monimuoto

Tarvitsetko työssäsi tiimien ja työryhmien johtamistaitoja? Kaikissa työyhteisöissä kehitetään toimintatapoja, asiakassuhteita, laatua. Kajaanin ammattikorkeakoulussa monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen ja projektimainen tapa tehdä työtä. Voit soveltaa opintojasi heti omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Tradenomin esimies- ja kehittämisosaaminen voi olla uralla etenemisen tuki.
Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksessa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto. Pääaineopintojen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan esimiestaitoja, tiimityötaitoja ja työyhteisön viestintätaitoja. Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät  esimiestyön ymmärrystä ja liiketaloudellista osaamista.  
Pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

 
Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Hannele Siipola, hannele.siipola(@)kamk.fi, puh. 044 7101 120
Opiskelu
Monimuotokoulutuksena: iltaopetus, viikonloppuopetus, päiväopetus, etäopetus, lähiopetus
Hakeminen
Koulutukseen haetaan kevään toisessa yhteishaussa 18.3.-1.4.2020 osoitteessa www.opintopolku.fi
Valintakokeet
 Hakukohde käyttää AMK-valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

Ilmoittaudut valintakokeeseen valitsemalla hakuaikana hakulomakkeella itsellesi sopivan ajan ja paikan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Valinta on sitova eikä sitä voi muuttaa hakuajan jälkeen.

AMK-valintakoe järjestetään  1. - 5.6.2020 välisenä aikana ja osallistut kokeeseen yhtenä päivänä.
Voit laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka mukaan etenet opinnoissasi. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetuspäiviä Kajaanissa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa pe - la.

Työn ohessa opiskelu onnistuu - mutta sinun pitää varata viikottain opiskeluun aikaa. Yksi opintopiste on noin 27 tuntia opiskelijan työtä. Kehität osaamistasi tekemällä oppimistehtäviä oppimisalustojen kautta. 

Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti. Osallistuminen opiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia. 

Opinnoissa teet työyhteisöihin kehittämistehtäviä.  Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä.