Palaa koulutushakuun

Tradenomi, liiketalous monimuoto, haussa keväällä 2024

Tarvitsetko työssäsi tiimien ja työryhmien johtamistaitoja? Tai taloushallinnon osaamista? Kaikissa työyhteisöissä kehitetään toimintatapoja, asiakassuhteita ja laatua. Kajaanin ammattikorkeakoulussa monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen ja projektimainen tapa tehdä työtä. Voit soveltaa opintojasi heti omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Tradenomin esimies- ja kehittämisosaaminen voi olla uralla etenemisen tuki. Toisena suuntautumisena voit valita taloushallinon osaamisen.

Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksessa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot. Toisena suuntautumisen on taloushallinto. Opintojen tavoitteena on, että opiskelijalla on laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto ja siihen liittyvä taloudellinen osaaminen.

Esimiesosaamisen suuntautumisen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan esimiestaitoja, tiimityötaitoja ja työyhteisön viestintätaitoja. Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät esimiestyön ymmärrystä ja liiketaloudellista osaamista. Taloushallinnon suuntautumissa osaamisesi kehittää taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijuutta.  

Tradenomi (AMK) -monimuotokoulutuksessa kontaktipäiviä on kerran kuussa, kuun viimeinen viikonloppu (perjantai ja lauantai). Muu opiskelu tapahtuu oppimisalustalla olevien oppimistehtävien avulla.   

 
Koulutuspaikat
30
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Sini Sarén, sini.saren@kamk.fi, 044 7101 117
Opiskelu
Monimuotokoulutuksena: viikonloppuopetus, etäopetus, lähiopetus
Hakeminen
Kevään toinen yhteishaku 2024.
Valintakokeet
Lisätietoja valintaperusteista ja valintakokeista löytyy Opintopolku -palvelusta.

Lue lisää koulutuksen valintaperusteista ja valintakokeista
Vaikka osa opinnoista on ajastettu, voit laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka mukaan etenet opinnoissasi. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja kehität osaamistasi pääosin tekemällä oppimistehtäviä verkossa. Lähiopetuspäiviä Kajaanissa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa pe - la.

Työn ohessa opiskelu onnistuu - mutta sinun pitää varata viikottain opiskeluun aikaa. Yksi opintopiste on noin 27 tuntia opiskelijan työtä. 

Oppimistehtävät ovat pääosin työyhteisöihin tehtäviä kehittämistehtäviä.  Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä opintojen loppuvaiheessa. Monimuotototeutuksissa työharjoittelu voidaan jakaa myös esim. 2 + 3 kuukautta.