Palaa koulutushakuun

Tradenomi, liiketalous monimuoto

Tarvitsetko työssäsi tiimien ja työryhmien johtamistaitoja? Kaikissa työyhteisöissä kehitetään toimintatapoja, asiakassuhteita, laatua. Kajaanin ammattikorkeakoulussa monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen ja projektimainen tapa tehdä työtä. Voit soveltaa opintojasi heti omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Tradenomin esimies- ja kehittämisosaaminen voi olla uralla etenemisen tuki.

Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksessa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto. Pääaineopintojen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan esimiestaitoja, tiimityötaitoja ja työyhteisön viestintätaitoja. Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät  esimiestyön ymmärrystä ja liiketaloudellista osaamista.  

Voit halutessasi myös suuntautua taloushallinnon opintoihin, jotka ovat täysin verkkototeutuksia. Lisäksi voit valita kiinnostuksesi mukaan 15 op kokonaisuuksia restonomi- ja liikunnanohjaajakoulutuksista. Koulutuksemme avaa sinulla monia ovia.

 

 
Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Koulutusvastaava Päivi Auno, puh. 044 7101 612, paivi.auno(at)kamk.fi
Opiskelu
Monimuotokoulutuksena: iltaopetus, viikonloppuopetus, päiväopetus, etäopetus, lähiopetus
Hakeminen
Koulutukseen haetaan seuraavan kerran kevään toisessa yhteishaussa 17.-31.3.2021.
Valintakokeet
Tiedot valintakokeesta päivitetään myöhemmin.
Vaikka osa opinnoista on ajastettu, voit laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka mukaan etenet opinnoissasi. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja kehität osaamistasi pääosin tekemällä oppimistehtäviä verkossa. Lähiopetuspäiviä Kajaanissa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa pe - la.

Työn ohessa opiskelu onnistuu - mutta sinun pitää varata viikottain opiskeluun aikaa. Yksi opintopiste on noin 27 tuntia opiskelijan työtä. 

Oppimistehtävät ovat pääosin työyhteisöihin tehtäviä kehittämistehtäviä.  Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä opintojen loppuvaiheessa. Monimuotototeutuksissa työharjoittelu voidaan jakaa myös esim. 2 + 3 kuukautta.