Palaa koulutushakuun

Tradenomi, Esports Business

KAMKissa voit nyt syventyä elektroniseen urheiluun (esports) liittyvään liiketoimintaan! Esports Business -koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvään kansainväliseen liiketoimintaan suuntautuneita koulutuksia koko maailmassa. Elektroninen urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö, joka kehittyy vauhdilla.  

Esports Business –koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia elektronisen urheilun ympäristössä kansainvälisellä tasolla. Koulutus toteutetaan kokonaan englanniksi. Esports Business -koulutuksessa opiskelet kansainvälistä liiketoimintaa e-urheilun näkökulmasta yhteistyössä International Business -koulutuksen kanssa. Koulutus antaa laaja-alaiset mahdollisuudet työllistyä paitsi elektronisen urheilun pariin esim. valmentajana tai joukkuemanagerina mutta avaa ovia myös muihin kansainvälisen busineksen tehtäviin. 

Koulutuksen kansainvälisiä yhteistyökumppaneita ovat mm. University of Staffordshire Iso-Britanniassa sekä Shenandoah University USAssa. 

Löydät lisätietoa koulutuksesta applykamk.com sekä englanninkielisiltä sivuiltamme.

Koulutuspaikat
15
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration
Lisätietoja
Project Manager Janus Pitkänen, puh. 044 7157 058, janus.pitkanen(at)kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Haku syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen kevään ensimmäisessä yhteishaussa 7.1.-20.1.2021.
Valintakokeet
Tiedot valintakokeesta päivitetään myöhemmin.