Palaa koulutushakuun

Tourism

Opiskellessasi restonomiksi englanninkielisessä matkailun koulutuksessa saat vahvan pohjan matkailualan asiantuntijuuteen, jolloin voit työskennellä erilaisissa alan suunnittelu-, kehittämis- ja toteutustehtävissä. Koulutus antaa myös valmiuksia yrittäjyyteen.KAMKin restonomiopinnoissa voit suuntautua aktiviteettimatkailuun, joka on ainutlaatuinen koulutusmahdollisuus Suomessa. Aktiviteettimatkailu on liikkumista ja seikkailuja luonnossa sekä hyvinvointimatkailua yhdistettynä majoitus- ja ravitsemisliiketoimintaan. 

Opiskelu Tourism -koulutuksessa tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada todellista tuntumaa kansainväliseen ilmapiiriin, sillä suuri osa opiskelijoista tulee muualta kuin Suomesta. Englannin kielellä opiskelu kehittää kielitaitoasi samalla kun opiskelet matkailualan ammattilaiseksi ja suoritat restonomitutkinnon.  

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuilta.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Hospitality Management, Restonomi (AMK)
Lisätietoja
Hakijapalvelut / Admissions Services, puh. 044 7101 229 admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Lisähaku vapaaksi jääneille paikoille 29.7.-9.8.2019, hakulomake sulkeutuu 9.8. klo 15.00.
Valintakokeet
Lisätietoa valintakokeesta löydät  Opintopolusta
Kotimaisen oppimisympäristön lisäksi Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa kansainvälistymisestä kiinnostuneille monipuolisia vaihtomahdollisuuksia eri puolille maailmaa. Voit suorittaa opintoja yhteistyökorkeakouluissamme tai suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun ulkomailla. Hyvin suunniteltu kv-vaihto ei pidennä opintojen kestoa vaan sisältyy luontevana osana tutkintoon. Kansainvälisellä kampuksellamme voit myös kotikansainvälistyä ja toimia kv-tuutorina ulkomaalaisille opiskelijoille.


 
Oppimisympäristömme ei rajoitu seinien sisälle. Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet matkailua niin Vimpelinlaakson kampusalueen ajanmukaisissa luokkatiloissamme kuin alueen yrityksissä ja monipuolisessa kainuulaisessa luonnossakin. Kainuun ja Koillismaan matkailualueet ja -kohteet (mm. Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Oulujärvi, Idän Taiga ja Ruka-Kuusamo) sekä monipuoliset tapahtumat (mm. Kuhmon kamarimusiikki, Kainuun Rastiviikko, Lost in Kajaani -seikkailukisa) tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua ja osallistua erilaisiin projekteihin jo opiskeluaikana. Matkailualan opiskelijat ovat tärkeässä osassa monen kainuulaisen tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä!

4.4.2019 klo 9.00
Ilmoittautuminen klo 8.30
Paikka: Tieto 2, Ketunpolku 1, Kajaani

Valintakokeen ennakkomateriaali:
Pre-reading material for Tourism.pdf

Lisätietoa valintakokeesta löydät  Opintopolusta