Palaa koulutushakuun

Tourism

Opiskellessasi restonomiksi englanninkielisessä matkailun koulutuksessa saat vahvan pohjan matkailualan asiantuntijuuteen, jolloin voit työskennellä erilaisissa alan suunnittelu-, kehittämis- ja toteutustehtävissä. Koulutus antaa myös valmiuksia yrittäjyyteen. Opinnot sisältävät mm. moniaististen luonto- ja hyvinvointielämysten tuottamista ja tuotteistamista, majoitus- ja ravitsemisliiketoimintaa, palveluiden myyntiä ja markkinointia.

Opiskelu Tourism -koulutuksessa tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada todellista tuntumaa kansainväliseen ilmapiiriin, sillä suuri osa opiskelijoista tulee muualta kuin Suomesta. Englannin kielellä opiskelu kehittää kielitaitoasi samalla kun opiskelet matkailualan ammattilaiseksi ja suoritat restonomitutkinnon.  

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuilta.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Hospitality Management, Restonomi (AMK)
Lisätietoja
Hakijapalvelut / Admissions Services, puh. 044 7101 229 admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Englanninkielisen koulutuksen hakuaika 8. - 22.1.2020. Valintatavat ovat todistusvalinta ja valintakoe.
Valintakokeet

Valintakoe järjestetään Kajaanissa 7.4.2020. Lue lisää valintakokeesta englanninkieliseltä sivulta.

Lisätietoa hakemisesta ja valintakokeesta löydät  Opintopolusta

Kotimaisen oppimisympäristön lisäksi Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa kansainvälistymisestä kiinnostuneille monipuolisia vaihtomahdollisuuksia eri puolille maailmaa. Voit suorittaa opintoja yhteistyökorkeakouluissamme tai suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun ulkomailla. Hyvin suunniteltu kv-vaihto ei pidennä opintojen kestoa vaan sisältyy luontevana osana tutkintoon ja antaa sinulle loistavan mahdollisuuden laajentaa suuntautumistasi matkailun opinnoissa. Englanninkielisissä koulutuksissa monikulttuurisia opiskelijaryhmiä täydentävät myös kymmenet vaihto-opiskelijat yhteistyökorkeakouluistamme. 

Kansainvälisellä kampuksellamme voit myös kotikansainvälistyä ja toimia kv-tuutorina ulkomaalaisille opiskelijoille.


 
Oppimisympäristömme ei rajoitu seinien sisälle. Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet matkailua niin Vimpelinlaakson kampusalueen ajanmukaisissa luokkatiloissamme kuin alueen yrityksissä ja monipuolisessa kainuulaisessa luonnossakin. Kainuun ja Koillismaan matkailualueet ja -kohteet (mm. Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Oulujärvi, Idän Taiga ja Ruka-Kuusamo) sekä monipuoliset tapahtumat (mm. Kuhmon kamarimusiikki, Kainuun Rastiviikko, Lost in Kajaani -seikkailukisa) tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua ja osallistua erilaisiin projekteihin jo opiskeluaikana. Matkailualan opiskelijat ovat tärkeässä osassa monen kainuulaisen tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä!

Valintakoe järjestetään Kajaanissa 7.4.2020. 

Pre-reading material for Tourism exam. 

Co-operating degree programmes (Finnips)

Lisätietoa valintakokeesta löydät  Opintopolusta