Palaa koulutushakuun

Sairaanhoitaja, monimuoto, Suomussalmi (erillishaku)

Opiskelijavalinnat julkistetaan aikaisintaan 15.4.2019 klo 15. Opiskelemaan valitut saavat sähköpostia Opintopolku.fi-palvelusta. Voit seurata valintojen tilannetta kirjautumalla OmaOpintopolku-palveluun esim. verkkopankkitunnuksilla. 

Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutus on innovatiivinen sairaanhoitajakoulutus, jossa keskitytään väljästi asutuilla alueilla toimivien sairaanhoitajien työn erityishaasteisiin. Se on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka asut Kainuun väljästi asutuilla alueilla, esimerkiksi Suomussalmella tai Hyrynsalmella. Sairaanhoitajaopinnoissa opit monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja. Opit myös organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Väljästi asutuilla alueilla sairaanhoitajan osaamisessa korostuvat digitaalisuus (pitkät välimatkat), uudet palveluketjut, itsenäinen päätöksenteko ja suoriutuminen työssä.

Koulutuksessa pätevöidyt sairaanhoitajaksi (AMK), ja osaamisessasi korostuvat esimerkiksi seuraavat tiedot ja taidot:
•kotiin vietävät ja liikkuvat palvelut
•laaja-alaisen ja kokonaisvaltaisen hoidon tarpeen arvioinnin ja hoidon
•dokumentoinnin ja sähköiset palvelut
•uuden teknologian käyttöönoton ja käytön
•sosiaali- ja terveysalan uuden lainsäädännön soveltamista
•moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan muiden kumppaneiden kanssa 
•yrittäjyyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulusta valmistuvien sairaanhoitajien työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät ja monipuoliset. Voit työskennellä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, julkisen ja yksityisen työnantajan palveluksessa, kansainvälisissä tehtävissä sekä suunnittelu- ja koulutustehtävissä tai yrittäjänä. Sairaanhoitajan ohella sinusta voi tulla esimerkiksi projektityöntekijä, terveyssuunnittelija, lääke-edustaja, tutkimushoitaja, asiakasneuvoja tai palveluohjaaja.

Opinnot alkavat Suomussalmella 6.5.2019.

 
Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
Tutkintonimike
Sairaanhoitaja (AMK), Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja
Jaana Kemppainen, p. 044 7101 213, jaana.kemppainen(@)kamk.fi
Opiskelu
Monimuotokoulutus, Suuri osa opinnoista on itsenäistä opiskelua sekä ohjattua etäopiskelua. Opinnoissa hyödynnetään työn opinnollistamista. Opintoja on mahdollista suorittaa osittain työn ohessa.
Hakeminen

Koulutukseen haetaan 25.2.-15.3.2019 osoitteessa www.opintopolku.fi

Opiskelijavalinnat julkistetaan aikaisintaan 15.4.2019 klo 15. Opiskelemaan valitut saavat sähköpostia Opintopolku.fi-palvelusta. Voit seurata valintojen tilannetta kirjautumalla OmaOpintopolku-palveluun esim. verkkopankkitunnuksilla. 

Valintakokeet
26.3.2019 klo 9.00, Suomussalmella (paikka ilmoitetaan myöhemmin)
Erillistä kutsua valintakokeeseen ei lähetetä. 
Tutustu tarkemmin opetussuunnitelmaan.