Palaa koulutushakuun

Sairaanhoitaja, monimuoto, Raahe

Unelmana sairaanhoitajan ammatti? Meillä KAMKissa voit opiskella ammattilaiseksi, jolle ovat tuttuja erilaiset hoitotilanteet mutta myös erilaiset työympäristöt digitaalisuutta unohtamatta. 

Sairaanhoitajakoulutuksen opinnot koostuvat perusopinnoista, ammattiopinnoista, suuntaavista opinnoista ja vapaasti valittavista opinnoista. Ammattiopinnot koostuvat terveyden edistämisen, sisätauti-kirurgista hoitotyön, perhehoitotyön, ikääntyneiden hoitotyön ja kotihoidon, palliatiivisen hoidon sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaan hoitotyön opinnoista.  Opintojen loppuvaiheessa osaamista suunnataan opiskelijan valitsemalla hoitoyön alueella.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti, jolloin voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Osassa opintoja on läsnäolovelvoite. Opiskelijan työhön sisältyy mm. lähitunteja, etä- ja itsenäistä opiskelua, ryhmässä ja tiimeissä opiskelua, verkko-opintoja, harjoittelujaksoja sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Opiskelussa opiskelija itse on aktiivinen toimija ja oppija. Monimuotokoulutuksessa teoriaopintoja suoritetaan lähiopiskelupäivinä yleensä kahtena päivänä viikossa.  

Sairaanhoitajan tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä muissa EU-maissa ilman lisäkoulutusta.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Sairaanhoitaja (AMK)
Lisätietoja
Riitta Sievänen, riitta.sievanen(at)kamk.fi, Puhelin 044 7101 262
Opiskelu
Monimuoto-opiskelu
Hakeminen
Koulutukseen haetaan syksyn yhteishaussa 2020.
Valintakokeet

Hakukohde käyttää AMK-valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudut valintakokeeseen valitsemalla hakuaikana hakulomakkeella itsellesi sopivan ajan ja paikan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Valinta on sitova eikä sitä voi muuttaa hakuajan jälkeen.

AMK-valintakoe järjestetään ammattikorkeakouluissa 26.10.-29.10.2020 välisenä aikana ja osallistut kokeeseen yhtenä päivänä.

Lue lisää valintakokeesta ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.