Palaa koulutushakuun

Sairaanhoitaja, Techno Nurse, monimuotokoulutus

Techno Nurse -sairaanhoitajakoulutus on sairaanhoitajakoulutus, jossa keskitytään väljästi asutuilla alueilla toimivien sairaanhoitajien työn erityishaasteisiin. Se on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka asut Kainuun väljästi asutuilla alueilla, esimerkiksi Kuhmossa, Hyrynsalmella ja Puolangalla. Sairaanhoitajaopinnoissa opit monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja. Opit myös organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Väljästi asutuilla alueilla sairaanhoitajan osaamisessa korostuvat digitaalisuus (pitkät välimatkat), uudet palveluketjut, itsenäinen päätöksenteko ja suoriutuminen työssä. Koulutuksessa hyödynnetään KAMKin aikaisemmin kehittämiä digitaalisia aihioita ja hoitotyön teknologiakokeiluja.

Suuri osa opinnoista on itsenäistä opiskelua sekä ohjattua etäopiskelua. Opinnoissa hyödynnetään työn opinnollistamista ja opintoja on mahdollista suorittaa osittain työn ohessa. Lähiopetusta on yleensä 2 päivää/viikko/ ensimmäisenä  opiskeluvuotena. Sen jälkeen opinnoissa vuorottelevat työelämän harjoittelujaksot ja teoriaopetus. 

Koulutuspaikat
25
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Sairaanhoitaja (AMK)
Lisätietoja
Lehtori Jaana Kemppainen Sähköposti: jaana.kemppainen(at)kamk.fi Puhelin: 044 7101 213
Opiskelu
monimuotokoulutus, etäopetus, lähiopetus
Hakeminen
Kevään toinen yhteishaku 17.-31.3.2021. Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi
Valintakokeet
Hakukohde käyttää AMK-valintakoetta, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

Ilmoittaudut valintakokeeseen valitsemalla hakuaikana hakulomakkeella itsellesi sopivan ajan ja paikan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Valinta on sitova eikä sitä voi muuttaa hakuajan jälkeen.

Tiedot valintakokeesta päivitetään myöhemmin.
Tulevaisuuden sairaanhoitajat tulevat KAMKista!