Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.
[Hyväksyn ehdot]
Etusivu / fi / Hakijalle / Muuntokoulutukset ja täydennyskoulutukset / Insinööri (Bio-ja kiertotalouden muuntokoulutus)

Insinööri (AMK), konetekniikka, Bio- ja kiertotalouden muuntokoulutus, Kajaani

* Koulutukseen haetaan erillishaussa, lisähakuaika 15.-21.12.2018. Haku päättyy 21.12.2018 klo 15.00. Hae osoitteessa www.opintopolku.fi 

Koulutus antaa monipuoliset valmiudet työskennellä bio- ja kiertotalouden alan eri työtehtävissä. Koulutuksessa käydään läpi prosesseja biotalouden, kiertotalouden ja prosessitekniikan aloilla toiminnan turvallisuus, taloudellisuus ja ympäristövaikutukset huomioiden.

Koulutuksesta valmistuva insinööri voi työskennellä mm. kemiallisen puunjalostuksen-, mekaanisen puunjalostuksen-, prosessiteollisuuden-, urakoitsijoiden palveluksessa, suunnittelu- ja konsulttitoimistoissa, kunnossapidon yrityksissä ja laitevalmistajien palveluksessa. Koulutuksesta valmistuvien tyypillisiä työtehtäviä ovat: kunnossapitoinsinööri, suunnitteluinsinööri, käyttöinsinööri, projekti-insinööri, tutkimusinsinööri, logistiikkainsinööri, prosessi-insinööri, tuotantoinsinööri ja automaatioinsinööri.

Opintojen toteuttaminen

Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri (AMK) on laajuudeltaan 240 opintopisteen ammattikorkeakoulututkinto. Muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 60-120 opintopistettä. Koulutus kestää 1 - 2 vuotta aikaisemmista opinnoista ja työhistoriasta riippuen. Insinööritutkinnon suorittaneet voivat muuntokoulutuksella päivittää tutkintonsa korkeakoulututkinnoksi.

Koulutus järjestetään Kajaanin-, Savonian-, Karelian-, Centria- ja Lapin ammattikorkeakoulujen yhteistyössä. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun asuinpaikasta riippumatta. Koulutus toteutetaan pääosin etäopetuksena arki-iltaisin sekä perjantai-iltaisin ja lauantaisin olevina lähiopetuspäivinä. Opiskeluun sisältyvien kehittämisprojektien ja harjoitusten kautta opintoja ja työelämän käytänteitä voidaan yhdistää. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Opintolukuvuodet aloitetaan lähiopetusjaksolla.

 

Pohjakoulutusvaatimus

Hakukelpoisuuden antaa
- konetekniikan insinööri (AMK) tutkinto

Tutkinto tulee olla suoritettu 31.11.2018 mennessä. Hakija lataa tutkintotodistuksensa kopion hakulomakkeen hakuaikana.

Opintojen laajuus: 240 op, Muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 60-120 opintopistettä. Suunniteltu kesto 1-2 vuotta
Tutkintonimike: Insinööri (AMK)
Aloitusaika: Tammikuu 2019
Hakuaika koulutukseen: 15.-21.12.2018

Lue lisää koulutuksesta ja tarkemmat ohjeet hakemisesta opintopolusta.

Kysy lisää!

Lisätietoja koulutuksesta:

Suunnittelija
Hannu Tikkanen
Sähköposti: hannu.tikkanen(at)aikopa.fi
Puhelin: 044 7101631

Pekka Juntunen
pekka.juntunen(at)kamk.fi
Puhelin: 044 7157037

 

Lisätietoja hakemisesta:

KAMK Hakijapalvelut,
puh. 044 7101648,
044 7101229,
hakijapalvelut@kamk.fi