KAMK Webinaarit

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää tarvittaessa reaaliaikaisia webinaareja, joissa opettajat esittelevät koulutustarjontaamme ja opiskelijat kertovat kokemuksistaan KAMK:ssa. Webinaarit ovat kaikille avoimia, osallistujana voi olla yksittäinen henkilö omalla koneellaan tai vaikka koko luokka (esim. auditoriossa). 

Käytämme webinaareissa Adobe Connect Pro -verkkokokous- ja web-viestintäjärjestelmää. Osallistujat tarvitsevat vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Selaimessa tulee olla asennettuna Flashplayer-laajennus.

Mikäli myös ääniyhteys saadaan toimimaan, on mahdollisuus keskusteluun mutta kysymyksiä voi esittää myös chat-toiminnon avulla jotta webinaari ei ole pelkkää esittelyä.  

Ota yhteyttä, järjestämme mielellämme webinaari-esittelyn koulutustarjonnastamme!

KAMK Hakijapalvelut
Email. hakutoimisto(at)kamk.fi
Puh. 044 7101 648

Mikä?
Webinaari eli verkkoseminaari on internetissä toteutettu virtuaalinen tapahtuma, johon sekä yleisö että esiintyjät liittyvät omalta tietokoneeltaan sijainnista riippumatta.
Kokemuksia
Ranuan lukion opiskelijat osallistuivat keväällä 2014 opo-tunnillaan KAMK webinaariin, jossa esiteltiin pelialan opiskelua. "Opiskelijat olivat kiinnostuneet erityisesti pelialasta, joten esityksessä keskityttiin siihen. Kokemukset olivat positiiviset sekä kuulijoiden että omien, esitystä pitäneiden opiskelijoiden puolelta." kertoo osaamisaluevastaava Tanja Korhonen.