Palaa koulutushakuun

International Business

Koulutuksessa perehdyt laajemmin kansainväliseen markkinointiin ja digitaalisiin ympäristöihin. Opinnot antavat sinulle valmiudet toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa. Englanninkielisestä tradenomikoulutuksesta valmistunut (Bachelor of Business Administration) voi työskennellä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla tai esimerkiksi projekteissa kotimaisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Opintoihin kuuluva harjoittelu tukee ammatillisen osaamisen kehittymistä. Koulutus tekee tiivistä yhteistyötä Esports Business -koulutuksen kanssa.

Koulutus antaa joustavan mahdollisuuden suunnitella opintosi niin, että voit valmistua etuajassa. International Business -koulutuksessa opinnot suuntautuvat kansainväliseen markkinointiin digitaalisissa ympäristöissä. Laaja yhteistyökorkeakouluverkostomme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden suunnata opintojasi liiketalouden muihin osa-alueisiin. 

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuiltamme.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Hakijapalvelut / Admissions Services, puh. 044 7101 229 admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Englanninkielisen koulutuksen hakuaika 8. - 22.1.2020. Valintatavat ovat valintakoe ja todistusvalinta. 
Valintakokeet

Valintakoe järjestetään Kajaanissa 1.4.2020. Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta.

Lisätietoja hakemisesta ja valintakokeesta Opintopolusta.

Kaikkiin vieraskielisiin koulutuksiin kuuluu olennaisena osana osallistuminen kansainväliseen vaihtoon. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Tradenomiopiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa tai brittiläisessä yhteistyökorkeakoulussamme. Hyvin suunniteltu opiskelijavaihto ei pidennä opiskeluaikaa vaan kuuluu siihen luontevana osana ja tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden laajentaa suuntautumistasi kansainvälisen busineksen saralla. Monikulttuurisia opiskelijaryhmiä täydentävät lisäksi kymmenet, yhteistyökorkeakouluistamme saapuvat vaihto-opiskelijat vuosittain. 

Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys.

Valintakoe järjestetään Kajaanissa 1.4.2020. Valintakokeeseen liittyvä ennakkomateriaali julkaistaan tammikuussa. Lue lisää kokeen sisällöstä englanninkielisiltä sivuilta

Pre-reading material for exam in Finland

 

Co-operating degree programmes

https://www.hamk.fi/applicants/entrance-examination-cooperation/?lang=enLisätietoa valintakokeesta löydät Opintopolusta.