Palaa koulutushakuun

International Business

Koulutuksessa perehdyt laajemmin kansainväliseen markkinointiin ja digitaalisiin ympäristöihin. Opinnot antavat sinulle valmiudet toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa. Englanninkielisestä tradenomikoulutuksesta valmistunut (Bachelor of Business Administration) voi työskennellä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla tai esimerkiksi projekteissa kotimaisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Opintoihin kuuluva harjoittelu tukee ammatillisen osaamisen kehittymistä. Koulutus tekee tiivistä yhteistyötä Esports Business -koulutuksen kanssa.

Koulutus antaa joustavan mahdollisuuden suunnitella opintosi niin, että voit valmistua etuajassa. International Business -koulutuksessa opinnot suuntautuvat kansainväliseen markkinointiin digitaalisissa ympäristöissä. Yhteistyökorkeakouluverkostomme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden suunnata opintojasi liiketalouden muihin osa-alueisiin. 

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuiltamme.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Hakijapalvelut / Admissions Services, puh. 044 7101 229 admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Lisähaku vapaaksi jääneille paikoille 29.7-9.8.2019, hakulomake sulkeutuu 9.8. klo 15.00.
Valintakokeet
Kaikkiin vieraskielisiin koulutuksiin kuuluu olennaisena osana osallistuminen kansainväliseen vaihtoon. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Tradenomiopiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa tai brittiläisessä yhteistyökorkeakoulussamme. Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys.

Ensimmäinen hakuaika 9. - 23.1.2019
Valintakoe: 10.4.2019

Toinen hakuaika: 
20.3. - 3.4.2019
Valintakoe: 11.4.2019

Pre-reading material for International Business and Esports Business.pdf

Lisätietoa valintakokeesta löydät Opintopolusta.