Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.
[Hyväksyn ehdot]
Etusivu / fi / Hakijalle / Hakeminen / Valintakokeet

Valintakokeet KAMK:ssa

Kun tulet valintakokeeseen Kajaaniin   -> Kajaanin kartta löytyy täältä  

Kajaanin ammattikorkeakoulussa järjestettävistä yhteishaun valintakokeista on tietoa kyseisen koulutuksen sivulla www.opintopolku.fi

 Tutustu ennakkomateriaaleihin, valintakokeen aikatauluihin, valintakoeyhteistyöluetteloihin ja muihin lisätietoihin hyvissä ajoin etukäteen. Tarkista erityisesti aikataulut ja valintakoepaikka ennen valintakoetilaisuutta.

Erityisjärjestelyjen hakeminen esivalinta- ja valintakokeeseen

Valintakokeeseen kutsuttu henkilö voi hakea oikeutta valintakokeen suorittamista koskeviin erityisjärjestelyihin erillisellä hakemuksella.
Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan esivalintakokeeseen sekä varsinaiseen valintakokeeseen haetaan erityisjärjesteljyjä erikseen.
Pääasiassa erityisjärjestelyhakemus hyväksytään vain silloin, jos hakijalla on keskivaikea tai vaikea lukivaikeus sekä tarvittavat asiantuntijalausunnot tämän todistamiseksi.

Lue lisää erityisjärjestelyistä

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi pidetään vuosittain Kajaanin ammattikorkeakoulun Tekniikan ja liikenteen alan tiloissa, osoitteessa Kuntokatu 5 (rakennus Taito 1). Opetusta voi seurata myös etänä. Kurssi on auki myös kesän ajan, joten valintakokeeseen voi valmistautua myös omalla ajalla.

Tutustu kurssin sisältöön