Etusivu / fi / Hakijalle / Hakeminen / Valintakokeet

Valintakokeet KAMK:ssa

Kajaanin ammattikorkeakoulussa järjestettävistä yhteishaun valintakokeet järjestetään alla olevien taulukoiden mukaisesti. Tutustu ennakkomateriaaleihin, valintakokeen aikatauluihin, valintakoeyhteistyöluetteloihin ja muihin lisätietoihin hyvissä ajoin etukäteen. Tarkista erityisesti aikataulut ja valintakoepaikka ennen valintakoetilaisuutta. 

Päivätoteutuksissa valintakoekutsuja ei enää lähetetä, vaan hakijan tulee osallistua valtakunnalliseen valintakokeeseen hakulomakkeessa ilmoittamassaan ylimmässä valintakoeryhmän hakukohteessa saadakseen valintakoetuloksen kaikkiin valintakoeryhmän hakukohteisiinsa.
Poikkeuksena sosiaali- ja terveys- sekä liikunta-alalla, joissa osa hakijoista kutsutaan varsinaiseen valintakokeeseen esivalintakokeen tulosten perusteella sähköpostilla.

Lisähaun valintakokeet 2019

KAMKIn kesähaun valinkokeiden ajankohdat ilmoitetaan suoraan kesähaku-sivustolla. Sieltä löydät myös linkit tarkempiin ohjeisiin. 

Kajaanin kartta

Tutustu karttaan

Erityisjärjestelyjen hakeminen esivalinta- ja valintakokeeseen

Valintakokeeseen kutsuttu henkilö voi hakea oikeutta valintakokeen suorittamista koskeviin erityisjärjestelyihin erillisellä hakemuksella.
Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan esivalintakokeeseen sekä varsinaiseen valintakokeeseen haetaan erityisjärjesteljyjä erikseen.
Pääasiassa erityisjärjestelyhakemus hyväksytään vain silloin, jos hakijalla on keskivaikea tai vaikea lukivaikeus sekä tarvittavat asiantuntijalausunnot tämän todistamiseksi.

Lue lisää erityisjärjestelyistä

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi pidetään vuosittain Kajaanin ammattikorkeakoulun Tekniikan ja liikenteen alan tiloissa, osoitteessa Kuntokatu 5 (rakennus Taito 1). Opetusta voi seurata myös etänä. Kurssi on auki myös kesän ajan, joten valintakokeeseen voi valmistautua myös omalla ajalla.

Tutustu kurssin sisältöön