Etusivu / fi / Hakijalle / Erikoistumiskoulutukset ja muuntokoulutukset / Kyberturvallisuuskoulutus syksy 2020

Tietoturvan taitajaksi

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää ilmaisen kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan keskittyvän yleishyödyllisen koulutuksen, joka käsittää kolme osa-aluetta: Basics, Essentials ja Practical Aspects. Koulutus on 15 opintopisteen laajuinen, korkeakoulutasoinen ja mahdollista suorittaa kokonaan etänä.
Koulutus ajoittuu välille lokakuu 2020 - helmikuu 2021. Sen voi suorittaa joko täydessä laajuudessaan tai vaihtoehtoisesti poimia yksittäisiä opintojaksoja. Verkkopohjaisuuden ansiosta koulutus soveltuu myös työn ohessa opiskeleville. Opetusmateriaalien kielenä on englanti. Mikäli kursseilla 1 ja 2 on pelkästään suomea puhuvia opiskelijoita, käytetään opetuksessa kielenä ensisijaisesti suomea. Muussa tapauksessa kurssien 1 ja 2 opetuskielenä on englanti. Kurssi 3 opetetaan kokonaan englanniksi. 

Koulutus on AMK-tasoinen, joten sen suorittaneet voivat pyrkiä hyödyntämään suorituksia osana korkeakoulututkintoaan. Hyväksiluvuista sovitaan aina erikseen oman kotikorkeakoulun kanssa.  Opintojen rakenne - valitse kaikki tai poimi kiinnostavimmat

Lue kurssien sisällöistä klikkaamalla alla olevia linkkejä

Miksi

Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on perusosaaminen tietoturvasta ja kyberturvallisuudesta. Hankittu osaamisen auttaa sekä työllistymään ICT-alalle että mukautumaan alan muuttuviin osaamisvaatimuksiin.

Kenelle

Koulutus on avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Opiskelijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aitoa halua kehittää omaa osaamistaan ja tietokoneen peruskäytön hallintaa. Ohjelmointitaidot eivät ole edellytyksenä koulutukseen osallistumiselle. Opiskelijavalinnassa etusijalle asetetaan Kainuussa opiskelevat, asuvat tai työskentelevät henkilöt. Koulutukseen valitaan maksimissaan 60 opiskelijaa.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan lokakuun 2020 ja helmikuun 2021 välillä.
Kurssit alkavat seuraavasti
Introduction to Cyber Security alkaa lokakuun 2020 alussa
Cyber security essentials alkaa marraskuun 2020 puolivälissä
Practical Aspects of Cyber security alkaa arvioidusti joulukuussa 2020

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa ajalla 1.9. – 20.9.2020. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.
Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa opinnoista syyskuun 2020 loppuun mennessä.
 
Lisätietoa koulutuksesta


Taneli Rantaharju
Puh. 044 7101 253
email: taneli.rantaharju@kamk.fi

Koulutus on osa DWBL-hanketta, Digital & Work Based Learning to boost employment opportunities. Hanke toteutetaan Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämällä Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tuella. 

EuSosiaalirahasto.png   vipuvoimaa logo.png  ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.jpg