Etusivu / fi / Hakijalle / Erikoistumiskoulutukset ja muuntokoulutukset / ICT-alan muuntokoulutus, Kajaani

ICT-alan muuntokoulutus Kajaanissa

Erillishaku 8.-23.4.2019, hakuaika päättyy 23.4.klo 15.00. Hae osoitteessa www.opintopolku.fi

Opinnot alkavat 27.8.2019 (mahdollisuus osallistua orientaatioviikolle)

Kajaanin ammattikorkeakoulu toteuttaa yhteistyössä Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, Lapin ammattikorkeakoulun sekä Centria-ammattikorkeakoulun kanssa ICT-alan muuntokoulutusta. Kajaanissa voit opiskella saeuraavat tutkinnot:

  • Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri (AMK) on laajuudeltaan 240 opintopisteen ammattikorkeakoulututkinto. Muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 60 opintopistettä.
  • Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksen ammattikorkeakoulututkinto Tradenomi (AMK) on laajuudeltaan 210 opintopisteen ammattikorkeakoulututkinto. Muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 60 opintopistettä.


Koulutus kestää yhden vuoden ja ne suoritetaan monimuoto-opiskeluna. Opiskelija oppii toimimaan datacenter- tai ohjelmointialan yritysten asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon rakenne noudattaa Kajaanin AMK:n tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksen tutkintorakennetta tai tietojenkäsittelyn koulutuksen tutkintorakennetta riippuen opiskelijasta. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma älykkäät järjestelmät, datacenter tai pelialan koulutuksista.

 

Koulutus on osa POST-IT -muuntokoulutushanketta, joka on verkostomaisesti toteutettava hanke, jonka toteuttaa yhteistyössä Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu sekä Centria-ammattikorkeakoulu.

Muuntokoulutukset johtavat yliopiston alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon tai ammattikorkeakoulututkintoon. Ne on tarkoitettu osaamisen uudistamiseen henkilöille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinnon taikka, joilla on muutoin edellytyksiä suorittaa korkeakoulututkinto enintään kahdessa vuodessa. Näin vastataan osaavan työvoiman tarpeeseen positiivisen rakennemuutoksen alueilla ja kasvavilla toimialoilla. Tähän hankkeeseen olemme saaneet avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

 

Hakukelpoisuus

Hakukelpoisuuden koulutukseen antaa:

• Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto (AMK) tai tietojenkäsittelyn tradenomitutkinto (AMK)
• Vähintään 150 op (tietojenkäsittely) tai 180 op (tieto- ja viestintätekniikka) suoritettuja hyväksi
luettavia korkeakouluopintoja

Valintaperusteet

Valinta tehdään hakukelpoisuuden edellytykset täyttävien hakijoiden joukosta aiempien koulu- ja tutkintotodistusten sekä opintorekisteriotteiden perusteella. Todistukset tulee toimittaa Kajaanin amk:n Hakijapalveluihin.

Valinta on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkastanut todistukset. Ammattikorkeakoulu voi perua valinnan, ellei hakija toimita todistuksia määräajassa tai hän on antanut virheellisiä tietoja.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lue lisää koulutuksesta ja hae!

www.opintopolku.fi 

Lisätietoja opiskelusta

Yliopettaja Arto Karjalainen
p. 050 352 4037, arto.karjalainen(at)kamk.fi 

 

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut
p. 044 710 1648, hakijapalvelut@kamk.fi