Kiinnostaako sulautettu ohjelmistokehitys ja IoT-ratkaisut?

Yritykset kaipaavat uusia ICT-osaajia! Syksyllä 2021 Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa Highway 2 code -koulutushankkeessa ilmaiseksi 20 opintopisteen (op) moduulin ICT-opintoja. Moduuli sisältää 15 op:n laajuiset ohjelmointi- ja ohjelmistokehitysopinnot, joiden päätteeksi opittua sovelletaan käytäntöön IoT-projektissa (5 op). Opinnoissa keskitytään sulautettuun C- ja Python-ohjelmointiin, moderniin DevOps-ohjelmistokehitysprosessiin ja IoT-perusteisiin.

Koulutus alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2021.

Koulutus on korkeakoulutasoinen. Mikäli opiskelija hakeutuu myöhemmin ammattikorkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi, voi suoritettuja opintoja hakea hyväksiluettaviksi AMK-tutkintoon. Koulutus tapahtuu ensisijaisesti englannin kielellä. Toteutus on täysin verkkopohjainen ja sen voi suorittaa työn ohella. Ensisijaisesti haetaan henkilöitä, jotka suorittavat koko koulutusmoduulin. 

 

Kajaanin AMK:n koulutusmoduuli (20 op)

  • Embedded Python Programming 5 op
  • Embedded C programming 5 op
  • DevOps Basics 5 op
  • IoT Project with Python 5 op

Kenelle
Hakijalta edellytetään ohjelmoinnin perusrakenteiden hallintaa sekä halukkuutta ja innokkuutta kehittää omaa osaamistaan. Koulutus on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille

Miksi
Koulutuksen jälkeen henkilö on valmis ohjelmistoalan töihin, ja yritykset saavat tarvitsemiaan
ohjelmisto-osaajia.

Hakeminen
Koulutuksen hakuaika on 23.8. - 19.9.2021. Ilmoittaudu koulutukseen alla olevan linkin kautta. Hakijoille ilmoitetaan koulutuksesta syyskuun 2021 aikana.

 

Kurssiesitteet


Highway 2 Code -hanketta rahoittaa Opetus- ja Kulttuuriministeriö. Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulu, Centria-ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu. Hanketta koordinoi Centria-ammattikorkeakoulu.
Kukin ammattikorkeakoulu tarjoaa 30 op informaatioteknologiaan liittyviä opintoja ja 10 op opintoihin liittyvän harjoittelun. Opiskelija hakeutuu siihen ammattikorkeakouluun, jonka opinnot vastaavat hänen tarvettaan.
Lisätietoja muiden ammattikorkeakoulujen koulutustarjonnasta: www.h2c.fi 

Koulutus toteutetaan 3-5 kertaa vuosina 2019-2021.

 H2C_logokokeilu_varit_teksti.png       OKM_FI_1rivi_logot_ISO.jpg