Etusivu / fi / Hakijalle / Erikoistumiskoulutukset ja muuntokoulutukset

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit suorittaa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, erikoistumiskoulutuksia, eri alojen täydennyskoulutuksia sekä osallistua avoimen ammattikorkeakoulun opetukseen.

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu opistoasteen tutkinnon, ammatillisen korkea-asteen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittaneille ja muille riittävät opiskeluvalmiudet omaaville henkilöille. 

Opinnot sopivat erinomaisesti eri alojen ammattilaisille, yrittäjille, yritysten henkilöstölle ja kaikille itsensä kehittämisestä ja oman osaamisensa lisäämisestä kiinnostuneille. Opinnoista saat monia hyödyllisiä työvälineitä oman työyhteisösi toiminnan tehostamiseen. Erikoistumiskoulutuksia voit hyödyntää ammattikorkeakoulun jatko-opinnoissa.  

Opinnot ovat ammatillista täydennyskoulutusta ja niiden laajuus on 30 - 60 opintopistettä. Opetus toteutetaan monimuoto-opetuksena päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Opinnot voit suorittaa työn ohessa tai työnhakijana.

Täydennyskoulutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää täydennyskoulutuksena teemaseminaareja, PD-koulutusta, työvoimakoulutusta ja henkilöstökoulutusta. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta tarjoamme täydennyskoulutusta, joka on käytännönläheistä, korkeatasoista ja monipuolista. Koulutuksen avulla parannat henkilökohtaista osaamistasi ja työyhteisösi kilpailukykyä. 

Uutta osaamista kliiniseen työhön, hoitotyön kehittämiseen ja näyttöön perustuvan tiedon hyödyntämiseen
Lue lisää
Duunaa tulevaisuutesi: Vahvista asemaasi työmarkkinoilla, työllisty nopeammin tai innostu yrittäjyydestä.
Lue lisää
Koulutuksessa perehdyt C- ja Python-ohjelmointiin, DevOps-ohjelmistokehitysprosessiin sekä IoT-ratkaisuihin.
Lue lisää
Koulutus on osa DWBL-hanketta, Digital & Work Based Learning to boost employment opportunities.
Lue lisää