Etusivu / fi / Hakijalle / Avoin AMK / Koulutuskalenteri

NOPSA: Työyhteisöjen hyvinvoinnin tukeminen

4 h

Kuvaus

Palautuminen ja stressi ovat tämän päivän kestohaasteita. Miten kehosi voi, onko palautumisesi riittävää? Millainen on hyvä työkaveri ja miten jokainen meistä voi vaikuttaa omaan sekä työyhteisönsä hyvinvointiin. Tämä koulutuskokonaisuus tukee työyhteisöjen ja työntekijän hyvinvointia. Koulutus sisältää teoriaa, oivalluksia tuottavia harjoituksia oman hyvinvoinnin ja työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseksi. Koulutuskokonaisuus valmentaa kysymyksillä tarkastelemaan arkeasi, vahvuuksiasi ja työtäsi syvällisemmin. Koulutus sopii sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointia tai kehittää sitä työyhteisössäsi. Se antaa tietoa työhyvinvointiin vaikuttavista kulmakivistä, sekä työyhteisön hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Koulutus soveltuu niin työntekijöille kuin esimiesasemassa oleville ja työhyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Koulutukseen sisältyy kolme osiota, joihin perehtyminen vie sinulta noin 2-4 h. Ensimmäinen osio keskittyy omaan työhyvinvointiin osana kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toisessa osiossa käsitellään työyhteisön hyvinvointia. Kolmannen osion sisältö on suunnattu erityisesti esimiestyötä tekeville tai esimiestyöstä kiinnostuneille, mutta se soveltuu kaikille työhyvinvoinnin kehittämistyötä tekeville ja edistämistyöstä kiinnostuneille. Voit halutessasi tehdä kaikki kolme osiota tai keskittyä oman kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan kahteen ensimmäiseen.

Ajankohta
1.1.2021 - 31.12.2021
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Saat sähköpostiisi koulutuksen verkko-osoitteen ja henkilökohtaisen koodin, jota tarvitset opintojaksolle rekisteröitymiseen.

Koulutus on Nopsaa osaamista -hankkeen tuottama ja maksuton osallistujalle. Koulutus on kuitenkin yritykselle de minimis -tuen alaista.

Lisätietoja
suunnittelija Anu Piirainen, anu.piirainen@kamk.fi.
Haku alkaa
Haku päättyy
Opintojen taso
Koulutusala
Aktiviteettimatkailu, Liiketalouden ala, Luonnontieteiden ala, Opetus- ja kasvatusala, Peliala, Poikkialainen, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, Tekniikan ala
Toteuttava yksikkö
Yhteistyökumppani
Koulutuksen toteutuspaikka
Verkkototeutus, nonstop
Opetusmuoto
Verkko-opinnot
Hinta
maksuton
Yhteystiedot
Suoritustapa
Itsenäisesti suoritettavat verkko-opinnot.
Oppimateriaali
Aika ja paikka
Edeltävät opinnot
Opettaja
TLO
Arviointi

Koulutuksen suorittanut saa sähköisen todistuksen osallistumisestaan koulutukseen. 

Kaikki Nopsaa osaamista -koulutukset suorittanut voi tilata itselleen KAMK:n opintovaatimusten mukaisen 1 op:n laajuisen todistuksen. Muut Nopsaa osaamista -koulutukset löydät koulutuskalenterista hakusanalla "Nopsa" tai suoraan koulutusten pääsivulta: https://nopsa.edukamu.fi/ .

Tutor
Opiskelua tukeva toiminta
Esteettomyys
Opintokokonaisuuden opinnot
Liitetiedostot
Arkistointipaiva 31.12.2021
Julkaisupäivä 28.12.2020
Muokattu 16.6.2021 15.31.34