eSports-TAUSTAETUSIVU.jpg
Etusivu>Hakijalle>AMK-tutkinnot>Tradenomi, eSports Business

Bachelor's Degree in eSports Business

Englanninkielinen tradenomikoulutus

KAMKissa voit nyt syventyä elektroniseen urheiluun (eSports) liittyvään liiketoimintaan. eSports Business –koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvään liiketoimintaan suuntautuva koulutus koko maailmassa. Aloitamme uuden koulutuksen syksyllä 2018 ja haku koulutukseen alkaa tammikuussa 2018.

Elektroninen urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö, joka kehittyy kansainvälisesti nopeaa vauhtia. eSports Business – koulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia elektronisen urheilun ympäristössä kansainvälisellä tasolla.  Koska kyseessä on kansainvälinen ala, opetuskielenä on englanti. Elektronisen urheilun liiketalouden koulutuksessa kansainväliset liiketalouden kurssit ovat keskeinen osa koulutusohjelmaa. eSports Business -koulutuksessa opiskellaan kansainvälistä liiketoimintaa  e-urheilun näkökulmasta.

Koulutuksen aikana voit valita oman polkusi useista eri koulutuskokonaisuuksista ja erikoistua esimerkiksi tapahtumajärjestämiseen, pelikehittämiseen tai valmentamiseen. eSports Business –koulutuksesta valmistunut voi toimia esimerkiksi erilaisten eSports-projektien parissa, valmentajana tai markkinoinnin ammattilaisena. Opinnot koulutuksessa antavat valmiuksia toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa 

Koulutus ei sisällä varsinaista kilpapelaamista, mutta kurssikokoelmasta voi halutessaan sitäkin valita. KAMKissa järjestetään lisäksi kesäisin eSports -kesäkoulu, Nordic eSports Academy Bootcamp. Kesäkoulu on AMK-tason opintojakso, jonka onnistuneesti suorittanut osallistuja palkitaan 10 opintopisteellä.  Ohjelma kesäkoulussa muodostuu erilaisista luennoista, workshopeista, oheisharjoituksista sekä tietysti itse pelaamisesta. Lue lisää kesäkoulusta.

 
eSports Business
Tutkintonimike:
Bachelor of Business Administration

Kesto: 3,5 vuotta
Laajuus: 210 op
Opetuskieli: englanti
Yhteystiedot

Hakijapalvelut / Admissions Services
Puh. 044 7101 229
admissions(at)kamk.fi

Projektipäällikkö, eSports Business
Janus Pitkänen
puh. 044 715 7058
janus.pitkanen(@)kamk.fi