meloja.jpg

Etusivu>Hakijalle>AMK-tutkinnot>Liikunnanohjaaja englanninkielinen koulutus

Englanninkielinen liikunnanohjaajakoulutus

Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulun englanninkielisissä koulutuksissa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada todellista tuntumaa kansainväliseen ilmapiiriin, sillä suuri osa opiskelijoista tulee muualta kuin Suomesta. Englanninkielielellä opiskelu vahvistaa kielitaitoasi samalla kun opiskelet liikunta-alan ammattilaiseksi ja suoritat liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon.

Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management

Englanninkielisessä liikunnanohjaajakoulutuksessa (Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management) opiskelet eri liikuntalajien lisäksi mm. vuorovaikutustaitoja, kieliä, liikuntaneuvontaa, anatomiaa ja fysiologiaa, liikunnanohjausta sekä valmennuksen suunnittelua ja seurantaa erilaisille ryhmille. 

Liikunta-alan ammatillista osaamistasi täydentävät opinnot aktiviteettimatkailussa ja liiketoimintaosaamisessa. Ne antavat valmiuksia liikuntamatkailun aktiviteettien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä käytännön yritystoimintaan. Kampusalueemme tarjoaa sinulle hyvät opiskeluolosuhteet monipuolisine liikuntapaikkoineen sekä testiympäristöineen. Valmistumisen jälkeen voit toimia liikunta-alan asiantuntijana erilaisissa ohjaus-, valmennus- ja suunnittelutehtävissä. Voit perustaa myös oman yrityksen tai toimia vaikkapa omavalmentajana. Myös opintojen jatkaminen samalla alalla on mahdollista esimerkiksi yliopistossa.

Kajaani ja Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoavat hyvät puitteet liikunta-alan opiskeluun. Kajaanin ammattikorkeakoulu sijaitsee Vimpelinlaakson kampuksella, jonka välittömästä läheisyydestä löytyy esimerkiksi tennishalli, jäähalli, yleisurheilukenttä sekä erinomaiset maastot lenkkeilyyn ja hiihtoon. Myös KAMK on panostanut liikunta-alan opintoihin ja kampukselta löytyykin kaksi kuntosalia, liikuntasali, musiikkiliikuntatilat, kiipeilyseinä sekä pelillisyyttä ja teknologiaa hyödyntävä älykäs liikuntasali. Vuokatin monipuoliset palvelut ja urheilumahdollisuudet ovat noin puolen tunnin ajomatkan päässä. 

Tarkempia tietoja englanninkielisestä liikunnanohjaajakoulutuksesta ja sen sisällöistä saat englanninkielisiltä sivuilta.

Kansainvälisyys koulutuksessa

Kaikkiin vieraskielisiin koulutusohjelmiin kuuluu olennaisena osana osallistuminen kansainväliseen vaihtoon. Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset mahdollisuudet lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys.

Hakeminen ja valintakoe

Tarkemmat hakuohjeet löydät englanninkielisiltä sivuiltamme. Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan valintakokeeseen. Valintakokeessa testataan liikunnallisuutta, kielitaitoa ja motivaatiota erilaisten liikuntatestien ja kirjallisen kokeen sekä haastattelun avulla.                                                                                                                                           

Sports and Leisure Management

Tutkintonimike:
Bachelor of Sports, Sports Instructor
Liikunnanohjaaja (AMK)

Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta 
Opetuskieli: englanti

Yhteystiedot
Hakijapalvelut / Admissions Services
Puh. 044 7101 229
admissions(at)kamk.fi
Applicant's Guide