Palaa koulutushakuun

Tradenomi, Esports Business

KAMKissa voit nyt syventyä elektroniseen urheiluun (esports) liittyvään liiketoimintaan. Esports Business -koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvään liiketoimintaan suuntautuva koulutus koko maailmassa. Elektroninen urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö, joka kehittyy kansainvälisesti nopeaa vauhtia. Esports Business –koulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia elektronisen urheilun ympäristössä kansainvälisellä tasolla. Koska kyseessä on kansainvälinen ala, opetuskielenä on englanti. Elektronisen urheilun liiketalouden koulutuksessa kansainväliset liiketalouden opintojaksot ovat keskeinen osa koulutusta ja koulutus tekee tiivistä yhteistyötä International Business -koulutuksen kanssa. Esports Business -koulutuksessa opiskellaan kansainvälistä liiketoimintaa e-urheilun näkökulmasta.

Löydät lisätietoa koulutuksesta applykamk.com sekä englanninkielisiltä sivuiltamme.

Koulutuspaikat
15
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration
Lisätietoja
Project Manager Janus Pitkänen, puh. 044 7157 058, janus.pitkanen(at)kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Englanninkielisen koulutuksen hakuaika 8. - 22.1.2020 ja erillishaku 31.3. - 15.4.2020. Valintatavat ovat todistusvalinta ja valintakoe.
Valintakokeet

Kevään 2020 hakujen valintakokeet toteutetaan verkossa. Tarkemmat tiedot kokeesta ja ajankohdista ilmoitetaan hakijoille huhtikuun alussa. Lue lisää kokeesta englanninkielisiltä sivuilta.

Lisätietoja hakemisesta ja valintakokeesta Opintopolusta.

Valintakokeet toteutetaan poikkeuksellisesti verkossa huhtikuun 2020 aikana. Valintakokeeseen liittyvä ennakkomateriaali julkaistaan tammikuussa 2020. 

  Pre-reading material for exam in Finland

Lisätietoa valintakokeesta löydät Opintopolusta.