Palaa koulutushakuun

Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)

Koulutuksessa perehdyt laajemmin kansainväliseen markkinointiin ja digitaalisiin ympäristöihin. Opinnot antavat sinulle valmiudet toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa. Englanninkielisestä tradenomikoulutuksesta valmistunut (Bachelor of Business Administration) voi työskennellä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla tai esimerkiksi projekteissa kotimaisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Opintoihin kuuluva harjoittelu tukee ammatillisen osaamisen kehittymistä. Koulutus tekee tiivistä yhteistyötä Esports Business -koulutuksen kanssa.

Koulutus antaa joustavan mahdollisuuden suunnitella opintosi niin, että voit valmistua etuajassa. International Business -koulutuksessa opinnot suuntautuvat kansainväliseen markkinointiin digitaalisissa ympäristöissä. Yhteistyökorkeakouluverkostomme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden suunnata opintojasi liiketalouden muihin osa-alueisiin. 

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuiltamme.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Hakijapalvelut / Admissions Services, puh. 044 7101 229 admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Kevään 2019 yhteishaku: 
Ensimmäinen haku 9. - 23.1.2019
Toinen haku: 
20.3. - 3.4.2019
Valintakokeet
Valintakokeen ajankohta riippuu siitä, kummassa haussa haet. Tarkista valintakokeen ajankohta Opintopolusta.
Kaikkiin vieraskielisiin koulutuksiin kuuluu olennaisena osana osallistuminen kansainväliseen vaihtoon. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Tradenomiopiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa tai brittiläisessä yhteistyökorkeakoulussamme. Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys.