Palaa koulutushakuun

Insinööri, tieto- ja viestintätekniikka, ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus, Raahe

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ, monipuoliset tehtävät sekä hyvät uramahdollisuudet? Jos vastasit kyllä, ohjelmistokehitys- ja kyberturvallisuuskoulutus on sinulle oikea paikka!

Tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksen opetussuunnitelma kattaa sekä teoreettisen että käytännöllisen osaamisen – opittua teoriaa sovellat käytäntöön erilaisten käytännön projektitöiden kautta, joita on jokaisella lukukaudella. Lisäksi oppimistasi vauhdittavat mm. Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen opiskelijoiden ylläpitämä konesali sekä tietoturvan simulaatioympäristö, jotka sijaitsevat Kajaanin kampuksella, mutta ovat käytettävissä myös Raahesta käsin.

Koulutuksessa saat erinomaisen pohjan ohjelmistokehitykselle, mukaan lukien ohjelmointikielten hallinta, ohjelmistokehitysprosessit, sovelluskehitys sekä tietojärjestelmät. Lisäksi koulutuksessa keskitytään kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan ohjelmistokehityksessä. Koulutukseen sisällytetty data-analytiikka ja tekoäly -moduuli antaa valmiuksia toimia tämän päivän ja huomisen liiketoimintaympäristössä.

Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksesta valmistuu insinöörejä, joita yhdistää uteliaisuus – halu ymmärtää asioiden taustat ja luoda omalla osaamisella parempaa tulevaisuutta. Luova ongelmanratkaisukyky on insinöörille tärkeä ominaisuus. Koulutuksessa saat teknillisen kokonaisnäkemyksen, jonka pohjalta osaat tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta vaativistakin suunnittelutehtävistä, ymmärtäen niin tämän päivän kuin tulevaisuuden haasteet niin ohjelmistokehityksen kuin kyberturvallisuudenkin saralta.
Koulutuspaikat
22
Laajuus
240 op
Kesto
4 vuotta
Tutkintonimike
Tieto- ja viestintätekniikan insinööri
Lisätietoja
Jonna Kalermo-Poranen Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, jonna.kalermo-poranen@kamk.fi 044 7101 049
Opiskelu
päivätoteutus
Hakeminen
Koulutukseen haetaan kevään 2023 yhteishaussa15.-30.3.2023
Valintakokeet

Hakukohde käyttää ammattikorkeakoulujen yhteistä digitaalista AMK-valintakoetta.

AMK-valintakoe järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun kampuksella 29.5 - 2.6.2023. KAMKin valintakokeeseen osallistuvien ohjeet löytyvät Valintakokeiden nettisivuilta. Tutustu huolellisesti valintakokeeseen liittyviin ohjeisiin ennen AMK-valintakokeeseen osallistumista.

Voit valmistautua valintakokeeseen KAMKin insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentavalla kurssilla.