KAMK_kirjaimet.jpg

Etusivu>Esittely>Koulutus

Tulevaisuuden työelämän taitureita

Kajaanin ammattikorkeakoulusta saat erinomaiset valmiudet kohdata työelämän haasteet. Sen takaavat monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit. Meillä opiskelu on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on myös koko ammattikorkeakoulun laaja osaaminen. Valmistuttuasi olet saanut oman alasi ydinosaamista. Osaat sujuvasti kieliä sekä hallitset tiimi- ja projektityöskentelyn taidot.

Meiltä valmistuu asiantuntijoilta viidellä eri alalla: yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla, luonnontieteiden alalla, tekniikan ja liikenteen alalla, sosiaali-, terveys ja liikunta-alalla sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit suorittaa sairaanhoitajan (AMK), terveydenhoitajan (AMK), liikunnanohjaajan (AMK), insinöörin (AMK), restonomin (AMK) tai tradenomin tutkinnon. Englanninkielellä voit suorittaa tradenomin Bachelor of Business Administration -tutkinnon sekä liikunnanohjaajan Bachelor of Sports Studies -tutkinnon.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit suorittaa lisäksi insinöörin, restonomin, tradenomin sekä sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan ylemmän AMK -tutkinnon. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa julkisiin tehtäviin ja virkoihin saman kelpoisuuden kuin ylempi korkeakoulututkinto. Työelämä tarvitsee käytännön kehittämistehtäviin ja ammatilliseen osaamisen kehittämiseen suuntautuneita osaajia. Ylemmillä ammattikorkeakoulututkinnoilla voidaan vastata työelämän kasvaviin osaamisvaatimuksiin.