Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Ilmoittautuminen valtakunnallisille ammattikorkeakoulupäiville on alkanut!

Uutisarkisto

Ilmoittautuminen valtakunnallisille ammattikorkeakoulupäiville on alkanut!

AMK_logo_valkoinen_paikka.png
22.2.2017 12.00

AMK-päivät järjestetään tänä vuonna 17.-18.5. Kajaanissa. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy (KAMK) yhdessä Arene ry:n kanssa. Tapahtumaan odotetaan noin 400 osallistujaa ympäri Suomea.  

AMK-päivien teemana on opiskelijoiden osaaminen, jota tarkastellaan päivien aikana puheenvuoroissa ja työpajoissa. Molempina päivinä on luvassa huippupuhujia niin Suomesta kuin kansainvälisiltä areenoilta. Pääohjelman lisäksi on tuhti paketti sisältöä ja kaikille sopivia monipuolisia työpajoja sekä verkostoitumista. Puhujina esimerkiksi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen ja konsultti Henrik Suikkanen Demos Helsingiltä, sekä työpajoissa muun muassa digitalisti Ville Tolvanen ja Innowise:n toimitusjohtaja Harto Pönkä.

Ilmoittautumaan pääset virallisten verkkosivujen kautta osoitteessa amkpaivat2017.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös varata majoituksen. Huom! Edullisempi ennakkoilmoittautuminen päättyy pe 31.3.2017.

Toivotamme kaikki ammattikorkeakoulusektorilla toimivat (myös opiskelijat) ja tulevaisuuden osaamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi ammattikorkeakoulupäiville Kajaanin Kaukametsään.

AMK-päivät sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter ja Instagram): @AMKpaivat & #AMKpäivät

Lisätietoja

Anastasia McAvennie

AMK-päivien projektipäällikkö

puh. 044 715 7084

anastasia.mcavennie@kamk.fi