KAMK_kirjaimet.jpg

Etusivu>Esittely>Ajankohtaista>Kajaanin pelileirille osallistuu ennätysmäärä opiskelijoita
2.6.2017 14:11

Kajaanin pelileirille osallistuu ennätysmäärä opiskelijoita

pelileirikuva.jpg

Kajaanin Ammattikorkeakoulu järjestää leirimuotoisen Peliohjelmoinnin intensiivikurssin 5-9.6.2017 tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Leirille on ilmoittautunut liki 60 osallistujaa, mikä on ennätysmäärä!

Leirin aikana nuoret, intohimoiset harrastajat perehtyvät pelinteon salaisuuksiin konkarien opastamana. Kouluttajina toimivat KAMK:in pelialan vanhimmat tai vastavalmistuneet opiskelijat sekä opettajat. Viikon mittaisella kurssilla pelien suunnittelemisesta kiinnostuneet pääsevät oppimaan pelisuunnitteluun tarvittavia välttämättömiä termejä, sovelluksia ja järjestelmiä (Unity, Principles of game application, 3D game basics, 3D mathematics basics, Downloading and presenting 3D assets, User feed, Creating game mechanics).

Vuosi vuodelta suuremmasta suosiosta nauttiva pelileiri on saanut paljon kiitosta paitsi korkealaatuisesta opetuksesta, myös mielekkäästä ilmapiiristä ja laadukkaasta järjestelystä. Majoitus, ruokailu, opiskelu, harjoittelu, sekä vapaa-ajan harrasteet ovat saatavilla kompaktilla kampusalueella. Leirin osallistujien joukossa moni valmistautuu samalla pelialan pääsykokeeseen.

Pelileirin opinnot järjestetään avoimen ammattikorkeakoulun opintoina, ja ne antavat osallistujille virallisen todistuksen 3 opintopisteen suorittamisesta. Opintoja hyväksi luetaan alan tutkinto-opintoihin. KAMK:in pelialan kesätarjonta on erittäin laaja, ja se vetää kiinnostuneita Kajaaniin ympäri maailmaa.
 
Lisätietoa:
Monika Kokkonen, suunnittelija (5.6. asti): monika.kokkonen@aikopa.fi , 044 7157097
Tiina Silvennoinen, koulutussihteeri: tiina.silvennoinen@aikopa.fi , 044 710 1124
Aku Mähönen, kouluttaja: aku.mahonen@kamk.fi