Banneri 2.png
Etusivu>Palvelut työelämälle>Rekrytointipalvelut
Expeditus Novus -rekrytointimessut

Expeditus Novus -rekrytointimessut järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunta KAMOn yhteistyönä. Seuraavat Expeditus Novus -rekrytointimessut järjestetään 2018 keväällä. Tapahtuma kehittää Kajaanin ammattikorkeakoulun ja yritysten välistä yhteistyötä sekä auttaa opiskelijoita työllistymään Kainuuseen ja lähialueille.

Messupäivän ohjelma jakautuu rekrytointimessuihin ja työelämäseminaariin. Messuilla yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa ja tavoittavat opiskelijoita. Työnantajille tarjoutuu mahdollisuus hakea ja haastatella sopivia työntekijöitä töihin, kesätöihin tai harjoittelijaksi. 

Messupäivän Työelämäseminaaria uudistetaan. Suunnittelemme seminaariin uutta sisältöä, joka koostuu aamupäivän alustuksista ja koulutuksista sekä iltapäivän workshopeista. Aiheina tulee olemaan työelämään liittyviä ajankohtaisia asioita.

Lisäksi messuilla järjestetään opiskelijoille CV-neuvola ja Urakahvila. Yhteistyössä TE-toimiston ja AIKOPA:n asiantuntijoiden kanssa opiskelijoille tarjotaan ohjausta ja neuvontaa monipuolisesti. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta mm. työhakemuksen ja CV:n tekemiseen. Opiskelijoille on myös tarjolla neuvonta- ja keskustelupalveluja urasuunnitteluun, työnhakuun, yrittäjyyteen sekä jatkokoulutukseen liittyvissä asioissa.

Työelämän edustaja, osallistu Sinäkin!

Ensimmäiset näytteilleasettajat ja kouluttajat ovat jo varmistaneet osallistumisensa Expeditus Novus 2018 -rekrytointimessuille. Mikäli haluatte osallistua rekrytointimessuille esimerkiksi näytteilleasettajana tai luennoitsijana tai kysyä tarkempia lisätietoja messuista, ota yhteyttä KAMK:n rekrytointipalveluihin.  Yhteystiedot ovat alla. 

 

Ota yhteyttä!

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ura- ja rekrytointipalvelut
Päivi Vaattovaara
Opintoasiainsuunnittelija
Ketunpolku 3, 87100 Kajaani
+358 44 7101 648
Lähetä sähköpostia tästä

Lisätietoja Expeditus Novus -rekrytointimessuista