Banneri 2.png
Etusivu>Palvelut työelämälle>Rekrytointipalvelut>Expeditus Novus
Expeditus Novus Uratori 2018

Expeditus Novus Uratori 2018 järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunta KAMOn yhteistyönä. ke 31.1.2018. Tapahtuma kehittää Kajaanin ammattikorkeakoulun ja yritysten välistä yhteistyötä sekä auttaa opiskelijoita työllistymään Kainuuseen ja lähialueille. Tavoitteena on innostaa ja inspiroida opiskelijoita urasuunnitteluun ja yrittämiseen ja samalla muokata myönteinen mielikuva Kainuusta menestystarinoiden maaperänä.  

Tapahtuman ohjelma jakautuu rekrytointimessuihin ja työelämäseminaariin. Messuilla yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa ja tavoittavat opiskelijoita. Työnantajille tarjoutuu mahdollisuus hakea ja haastatella sopivia työntekijöitä töihin, kesätöihin tai harjoittelijaksi. 

Messupäivän Työelämäseminaari toteutetaan uudella, open-space konseptilla: tarjolla on koko päivän aikana paljon rinnakkaista toimintaa kolmeen kärkiteemaan liittyen:

  1. Inspiroivat yrittäjätarinat - menestystarinoita Kainuusta
  2. KAMK:ista uralle - työelämän odotukset 
  3. Minä osaan - tie onnistuneeseen työnhakuun

 

Näitä teemoja lähestytään toteutustavoilla, jotka mahdollistavat aktiivisen vuoropuhelun yritysten, opiskelijoiden ja opettajien välillä, tarjoavat sekä alakohtaista että poikkialaista näkökulmaa työelämäteemoihin. Toteutustavat ovat:

  1. luento
  2. sosiaalinen työpaja
  3. puheenvuoro (speaker´s corner)
  4. pop-up -koulutus

 

Lisäksi messuilla järjestetään opiskelijoille CV-neuvola ja Urakahvila. Yhteistyössä TE-toimiston ja AIKOPA:n asiantuntijoiden kanssa opiskelijoille tarjotaan ohjausta ja neuvontaa monipuolisesti. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta mm. työhakemuksen ja CV:n tekemiseen. Opiskelijoille on myös tarjolla neuvonta- ja keskustelupalveluja urasuunnitteluun, työnhakuun, yrittäjyyteen sekä jatkokoulutukseen liittyvissä asioissa.

Työelämän edustaja, osallistu Sinäkin!

Ensimmäiset näytteilleasettajat ja kouluttajat ovat jo varmistaneet osallistumisensa Expeditus Novus Uratori 2018 -tapahtumaan. Mikäli haluatte osallistua esimerkiksi näytteilleasettajana tai luennoitsijana tai kysyä tarkempia lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä KAMK:n rekrytointipalveluihin. 

Sinulla on myös mahdollisuus VAIKUTTAA!

Voit tuoda työelämän terveiset opiskelijoille ja opettajille sinulle mielekkäässä muodossa. Voit pitää luennon auditoriossa tai vetää työpajan luokassa. Pidä inspiroiva puheenvuoro speaker´s cornerissa tai pystytä ihan oma pop-up koulutuksesi aiheesta, josta olet innoissasi. Samalla pääset suoraan vuorovaikutukseen tulevaisuuden tekijöiden kanssa.    

Jos haluat vaikuttaa, millaisia osaajia koulupenkeistä kasvaa, tämä tapahtuma on oiva mahdollisuus siihen!

 

 

Yhteystiedot ovat alla. 

 

Ota yhteyttä!

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ura- ja rekrytointipalvelut
Monika Kokkonen, suunnittelija
Ketunpolku 1, 87100 Kajaani
044 7157097
Lähetä sähköpostia: monika.kokkonen@aikopa.fi