Banneri 2.png
Etusivu>Palvelut työelämälle>Rekrytointipalvelut>Expeditus Novus
Expeditus Novus -uratori 2018

Expeditus Novus -uratori tuo yritykset ja opiskelijat yhteen!

Perinteikäs rekrytointitapahtuma järjestetään jo 11. kerran keskiviikkona 31.1.2018 Kajaanin ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunta KAMOn yhteistyönä. Tapahtumapaikka sijaitsee ammattikorkeakoulun kampuksella rakennuksessa Taito 2.

Tapahtuman ohjelma jakautuu uratoriin ja työelämäseminaariin. Uratorilla yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa ja kontaktoivat opiskelijoita. Työnantajille tarjoutuu mahdollisuus hakea ja haastatella sopivia työntekijöitä töihin, kesätöihin tai harjoittelijaksi. Seminaarin tavoitteena on innostaa ja inspiroida opiskelijoita urasuunnitteluun ja yrittämiseen sekä samalla muokata myönteinen mielikuva Kainuusta menestystarinoiden maaperänä.  

Lisäksi uratorllla järjestetään opiskelijoille Ura-Areena, jossa TE-toimisto pyörittää CV-neuvolaa ja Urakahvilaa. RekryKainuu -hanke esittelee Kainuun työ-, asumis- ja palveluympäristöä. Rakennuksen Taito 2 pääaulassa on mahdollisuus tutustua Kajaanin ammattikorkeakoulun monipuoliseen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.

Uratorin näytteilleasettajat:

Kajaanin Arvola-Koti ry, Bittium Oyj, Esperi Care Oy, Herman IT Oy, Insinööriliitto Il ry, Jyty ry, Kainuun Sote, Kainuun TE-toimisto, KYS, LähiTapiola, Nuoli ry ja SURE ry, Nuppa, OPSET, Osaamiskeskus Kainuun Aalto, Osuuskauppa Maakunta, Ponsse Oyj, Rainmaker Oy, RekryKainuu -hanke, RTG Sales Oy, SOK Palveluässä, S-Pankki, TRAL, VMP, Ylä-Savon sote Ky.

Kilpailu osaajista on alkanut!

Uratori on buukattu lähes täyteen! Näytteilleasettajina ovat alueemme merkittäviä työllistäjiä. Seminaarissa puhujiksi ja sparraajiksi ovat ilmoittautuneet mm. Superpark Oy, Critical Force Oy, Spottio Indoor Solutions Oy, Ponsse Oyj, Koreko Oy/Uranoste, The Great Escape Oy, RTG Sales Oy, Kainua - Kainuun uusi sairaala -alianssi ja Kajana Club Oy. Ohjelmassa inspiroivia yrittäjätarinoita, innovatiivisia kokeiluja, tehokkaita työnhakutyökaluja ja intensiivistä vuorovaikutusta yritysten ja tulevaisuuden tekijöiden välillä.

Tutustu ohjelmaan, puhujiin, teemoihin ja tapahtuman uutisiin Facebookissa:

https://www.facebook.com/Expeditus-Novus-Uratori-1952224535097530/

Seminaarin ohjelmaan pääset tutustumaan täältä.

Seminaarin pääpuhujana on luova ajattelija ja johtaja, taitava tarinankertoja ja kirjailija Henkka Hyppönen. Ilmoittaudu Hyppösen luennolle täältä, mikäli et ole KAMKin opiskelija.

Tapahtuma kehittää myös Kajaanin ammattikorkeakoulun ja yritysten välistä yhteistyötä sekä auttaa opiskelijoita työllistymään Kainuuseen ja lähialueille.

Kiitos pääyhteistyökumppaneille: Bittium Oyj, Kainuun sosiaali-ja terveydenhuollon kuntayhtymä, S-pankki ja Kainuun liiton ja Kainuun Etu Oy:n RekryKainuu -hanke.

Kiitos Henkka Hyppösen luennon mahdollistaneille yhteistyökumppaneille KAMKin TKI-palvelut, Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen -hanke, Kainuun liiton ja Kainuun Etu Oy:n RekryKainuu -hanke, AIKOPA ja AV Kolmio Oy.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä työelämäseminaariin liittyen:

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ura- ja rekrytointipalvelut
Kati Rita, suunnittelija
044 715 7096
etunimi.sukunimi@aikopa.fi

Ota yhteyttä uratoriin liittyen:

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
Pasi Ahoniemi, toiminnanjohtaja
044 325 0036
pasi.ahoniemi@kamk.fi