Banneri 2.png
Etusivu>Palvelut työelämälle>Rekrytointipalvelut
Työllistä valmistuva tai harjoittelija

Rekrytointipalvelujen kautta yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa työpaikosta ja harjoittelupaikoista opiskelijoille työpaikkailmoituslomakkeella. Yritykset voivat myös rekisteröityä ja ilmoittaa työpaikat suoraan valtakunnalliseen jobstep.net-palveluun.

Olette tervetulleita esittelemään toimintaanne opiskelijoillemme. Lisäksi välitämme opiskelijoillemme tietoa ja palautetta työelämästä sekä järjestämme mm. työnhakukoulutusta.

Järjestämme myös yritysesittelyjä ja Expeditus Novus -rekrytointimessut. Expeditus Novus -rekrytointimessut järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunta KAMOn yhteistyönä. Edelliset Expeditus Novus -rekrytointimessut järjestettiin 3.2.2016.

Työnvälityspalvelu www.jobstep.net

Rekisteröitymällä jobstep.netiin

  • voit tallentaa työpaikka- tai harjoittelupaikkailmoituksia,
  • voit muokata ilmoitustasi ja seurata ilmoitusten lukijamääriä.
  • voit selata opiskelijoiden ja valmistuneiden sähköisiä, aktiivisia CV:itä ja ottaa yhteyttä suoraan soveltuvaan harjoittelupaikan hakijaan tai työnhakijaan.

Ensimmäisellä käyttökerralla työnantajan on ensin rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi. Valitse yhteysammattikorkeakouluksi Kajaanin ammattikorkeakoulu. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voit määritellä itse. Kirjaudu tämän jälkeen palveluun Jobstep.netin etusivulla. Ilmoitusten jättäminen ja CV-tietojen selaaminen on maksutonta.

Ammattikorkeakoulujen opiskelijat ja vastavalmistuneet ovat jobstep.netin harjoittelu- tai työpaikan hakijoina. Valmistumisen jälkeen käyttöoikeus on voimassa noin kaksi vuotta. 

Ilmoitus on palvelussa määriteltyyn viimeiseen hakupäivään saakka tai enintään puoli vuotta. Ilmoitukseen voi myös liittää linkin oman yrityksen nettisivuille.

Katso jobstep-opas työnantajille.

Löydät Jobstep.netin myös Facebookista ja Twitteristä!

fb_icon_small.jpg twitter_icon_small.jpg

Kuvagalleria
Ota yhteyttä!
 

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Rekrytointipalvelut
Monika Kokkonen
+358 44 715 7097

Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@aikopa.fi