Opiskelu_nettii.jpgEtusivu>Opiskelijalle>Opiskelijan hyvinvointi>Opintopsykologi

Opintopsykologi

Opintopsykologi on laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, jonka osaamista ovat mm. mielenterveyteen ja oppimiseen liittyvät kysymykset. Opintopsykologina tehtäväni on tukea ja edistää opiskelijoiden hyvinvointia sekä opiskeluprosessin sujuvaa etenemistä.

Milloin opintopsykologille?
Palvelu toimii matalalla kynnyksellä eli vastaanotolleni voit tulla keskustelemaan mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Moni opintoihin ja hyvinvointiin liittyvä pulma voi olla ratkaistavissa myös ammattikorkeakoulun muun ohjaustoiminnan keinoin (kuraattori, opettajatuutorit ja opinto-ohjaajat) tai opiskeluterveydenhuollon kautta. Jos koet, että arki ja opinnot eivät suju toivotulla tavalla, kannattaa luottaa omaan arvioosi ja aloittaa tilanteen selvittäminen mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin.

Keskustelukäyntejä voi olla tarpeesi mukaan pääsääntöisesti 1-5 (käynnin pituus 60 min.). Keskustelu on luottamuksellista ja perustuu terveydenhuollon ammattihenkilöstön salassapitovelvollisuuteen. Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme yhdessä tilanteesi, sovimme mahdollisista jatkokäynneistä sekä työskentelyn tavoitteista. Mikäli olet pidempiaikaisen tuen tarpeessa, ohjaan sinut suostumuksellasi KAKS:n aikuispsykiatrian poliklinikalle. Tarvittaessa annan tietoa myös muista auttavista tahoista ja ohjaan niihin. Käynnit ovat opiskelijalle maksuttomia.

Yhteystiedot ja ajanvaraus:
Heli Turunen
puh. 044 715 7093
heli.turunen@kamk.fi
Vastaanotto sijaitsee Tieto 1:n ensimmäisessä kerroksessa.

Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä. Ajanvarauksen voit tehdä myös sähköpostitse, mutta tietoturvasyistä sitä ei suositella. Vastaanotolle on mahdollista tulla myös suoraan, mikäli olen sillä hetkellä tavattavissa. Ajanvarauksen peruutus tulisi tehdä mielellään viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamaton aika lasketaan käynniksi.