Opiskelu_nettii.jpgEtusivu>Opiskelijalle>Opiskelijan hyvinvointi>Opintopsykologi

Opintopsykologi

Opintopsykologina tehtäväni on tukea ja edistää opiskelukykyä sekä opiskeluprosessin sujuvaa etenemistä.

Milloin opintopsykologille?
Moni opintoihin ja hyvinvointiin liittyvä pulma voi olla ratkaistavissa ammattikorkeakoulun muun ohjaustoiminnan keinoin (kuraattori, opettajatuutorit ja opinto-ohjaajat) tai opiskeluterveydenhuollon kautta. Opintopsykologin vastaanotolle voit hakeutua opiskelukykyyn liittyvissä kysymyksissä (esim. oppimisvaikeudet, opiskelumotivaation ongelmat, jännittäminen, jaksamisen ongelmat ja stressioireilu, kuten unihäiriöt, mielialan muutokset ja ahdistuneisuus).

Keskustelukäyntejä voi olla tarpeesi mukaan pääsääntöisesti 1-3 (käynnin pituus 60 min.). Keskustelu on luottamuksellista ja perustuu terveydenhuollon ammattihenkilöstön salassapitovelvollisuuteen. Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme yhdessä tilanteesi, sovimme mahdollisista jatkokäynneistä sekä työskentelyn tavoitteista.

Mikäli olet pidempiaikaisen tuen tarpeessa (esim. pitkään jatkuneet tai vakavat mielialamuutokset, voimakas pelko- ja ahdistuneisuusoireilu, syömishäiriöt), ota yhteyttä suoraan KAKS:n aikuispsykiatrian poliklinikalle p. 08 6156 2711 ja akuuteissa kriisitilanteissa KAKS:n ympärivuorokautiseen puhelinpäivystykseen p. 08 6156 6000 tai Kainuun kriisikeskukseen p. 044 782 6030 (arkisin klo 9-15).   

 

Voit varata ajan soittamalla:
Heli Turunen
puh. 044 715 7093

Vastaanotto sijaitsee Tieto 1:n ensimmäisessä kerroksessa. Ajanvarauksen peruutus tulisi tehdä mielellään viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamaton aika lasketaan käynniksi. Käynnit ovat opiskelijalle maksuttomia.

Tietosuoja