Opiskelu_nettii.jpg

Etusivu>Opiskelijalle>KAMK Sports

Tuntikuvaukset 

Pumppi:
Nimensä mukaisesti tällä tunnilla saat joka lihaksen pumppiin! Tunnin aikana treenataan kehon suurimmat lihasryhmät läpi, mukaansatempaavan musiikin rytmittämänä. Liikkeissä käytetään apuna levypainoja, -tankoa ja step-penkkiä. Mikä parasta, voit valita itsellesi sopivat painot, joten tunti soveltuu kaikille, kunnosta riippumatta! Tunnin tarkoituksena on muokata ja voimistaa koko kehoa, sekä kehittää lihaskestävyyttä.

Tunnille mukaan tarvitset liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät sekä juomapullon.

 

Spinni:
Tehokas ja energinen sisäpyöräilytunti. Spinni on hauska ja turvallinen liikuntamuoto, joka polttaa rasvaa ja kehittää hapenottokykyä. Pystyt tekemään tunnista täysin oman näköisesi, kuntotasosi mukaan.

Tunnille mukaan tarvitset kevyet sisäliikuntavaatteet, treenikengät, juomapullon sekä halutessasi hikipyyhkeen.

 

RVP:
Lihaskuntopainotteinen, oman kehon painolla suoritettava tunti, jossa liikkeet kohdistuvat erityisesti reisille, vatsalle ja pakaroille. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, intensiivinen treeniosuus sekä venyttelyt. Tunti soveltuu kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville ja kaiken kuntoisille.

Tunnille mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet sekä juomapullon.

 

Kehonhuolto:
Matalan intensiteetin tunti, jossa keskitytään lihasten palautumiseen ja liikkuvuuden kehittämiseen erilaisia menetelmiä hyödyntäen.

Tunnille mukaan tarvitset joustavat vaatteet, joissa ei tule kylmä.

 

Vaihtuva teema:
Tunnit vaihtelevat viikottain. Tunneilla voidaan kehittää lihaskuntoa, aerobista kuntoa, kehonhallintaa, motorisia taitoja, liikkuvuutta tai parhaillaan näitä kaikkia samalla kertaa. Jokainen tunti on erilainen!

Tunnille mukaan tarvitset juomapullon, liikuntavaatteet sekä sisäliikuntakengät.

 

DanceMix:
Tehokas, hauska ja helppo tanssillinen tunti, jossa yhdistellään erilaisia tyylejä ja rytmejä. Ei vaadi aiempaa tanssitaustaa.

Tunnille mukaan tarvitset juomapullon, liikuntavaatteet ja halutessasi sisäliikuntakengät.