Liiketalous monimuoto2018.jpg
Etusivu>Hakijalle>Monimuotokoulutus>Tradenomi (monimuotokoulutus, Kuusamo)

Business-osaajaksi Kuusamossa

Tutkinto: Liiketalouden tutkinto
Tutkintonimike:
Tradenomi
Koulutuksen laajuus ja kesto:
210 opintopistettä (op). 3,5 vuotta
Aloituspaikkoja:
20
Valintakoe:
Valintakoe järjestetään Kuusamossa maanantaina 29.10.2018 kello 12.00- 14.00 Kuusamon lukion auditoriossa 
  
Liiketalouden 3,5-vuotisesta (210 op) koulutuksesta opiskelija valmistuu tradenomiksi. Opinnot muodostuvat perus- ja ammattiopinnoista, vaihtoehtoisista ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista, opinnäytteestä sekä ammattitaitoa edistävästä harjoittelusta. Opiskelija voi omien tarpeittensa mukaan tehdä valintoja ja profiloida osaamistaan myös taloushallintoon, yrittäjyyteen, kansainvälisyyteen tai vaikkapa projektiosaamíseen. 

Kuusamossa opinnoissa painottuu matkailubusineksen osaaminen

Tammikuussa 2019 alkava monimuotokoulutus toteutetaan Kuusamossa matkailupainotteisena. 
Matkailu ja business ovat koulutuksen keskeisiä sisältöjä. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto. Pääaineopinnot vahvistavat opiskelijan liiketoimintaosaamista, tiimityötaitoja ja työyhteisön viestintätaitoja. 

Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät liiketaloudellista osaamista.  

Erilaiset yritykset ja organisaatiot toimivat ammattikorkeakoulun omien oppimisympäristöjen lisäksi opintojen toteuttamisympäristöinä. Pääset tekemään yhteistyötä työelämän kanssa läpi opiskeluaikasi.

Voit laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka mukaan etenet opinnoissasi. Opinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetuspäiviä Kuusamossa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa ti–ke. 

Työn ohessa opiskelu onnistuu – mutta sinun pitää varata viikoittain opiskeluun aikaa. Yksi opintopiste on noin 27 tuntia opiskelijan työtä. Kehität osaamistasi tekemällä oppimistehtäviä oppimisalustojen kautta. 

Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti. Osallistuminen opiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia. 

Opinnoissa teet työyhteisöihin kehittämistehtäviä. Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä. 
 

Opintojen aloitus tammikuussa 2019


Opinnot alkavat lähiopetusjaksolla 8.–9.1.2019. 

Seuraavat lähiopetusjaksot ovat 5.–6.2.; 23.–24.4.;21.–22.5.; 13.–14.8.; 10.–11.9.; 29.–30.10.; 19.–20.11. ja 17.–18.12.2019. 

Ohjeet uusille opiskelijoille löytyvät: http://www.kamk.fi/fi/Opiskelijalle/Materiaalit-uusille-opiskelijoille     

Opiskelu sujuu joustavimmin, mikäli pystyt käyttämään omaa kannettavaa tietokonetta. KAMK tarjoaa Office 365-palvelun, mikä antaa mahdollisuuden asentaa Office-ohjelmistokokonaisuuden omille laitteilleen. Käyttöoikeus kattaa Officen asentamisen viidelle henkilökohtaiselle laitteelle (tuettuina Windows, Apple ja Android).

Tervetuloa hakemaan koulutukseen! 

Koulutusinfo
Tule keskustelemaan ja kyselemään Kuusamon lukion auditorioon Oulangantie 1, torstaina 16.8.2019 alkaen klo 18.00.
Lisätietoja koulutuksesta

Koulutuspäällikkö
Hannele Siipola
Sähköposti: hannele.siipola(at)kamk.fi
Puhelin: 0447101120