hakijalle.jpg

Etusivu>Hakijalle>Monimuotokoulutus>Sairaanhoitaja (monimuotokoulutus)

SINUSTAKO SAIRAANHOITAJA?

*Koulutus alkaa tammikuussa 2019.*

Aloituspaikat: 40
Opintojen laajuus:
210 opintopistettä, 3,5 vuotta
Tutkinto: Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, Sairaanhoitaja (AMK)
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus

Opiskellassasi sairaanhoitajaksi (AMK) Kajaanin ammattikorkeakoulussa saat valmiudet toimia käytännön hoitotyössa sekä hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu-, koordinointi- ja kehittämistehtävissä julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla terveydenhuollossa kotimaassa ja muissa EU-maissa.

Sairaanhoitajakoulutus

Monimuoto-opiskeluna suoritettava amk-tutkinto sopii sinulle, jos olet jo työelämässä etkä voi osallistua perinteiseen kokopäiväopetukseen. Sairaanhoitajakoulutuksessa voit suorittaa monimuotokoulutuksena sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon, sairaanhoitaja (AMK), jonka laajuus on 210 opintopistettä. Koulutus kestää 3.5 vuotta ja se toteutetaan monimuotoisesti verkko- ja etäopetusta hyödyntäen siten, että lähiopetusta on enintään 2-3  päivänä viikossa. Noin kolmasosa opinnoista on ammattitaitoa edistävää harjoittelua. Syventäviä opintokokonaisuuksia ovat Älykäs kotihoito tai Mielenterveystyö

Hakeminen ja hakukelpoisuus

Koulutukseen haetaan internetissä osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Hakukelpoisuusvaatimuksena on yleinen hakukelpoisuus. Valintakokeisiin kutsutaan vähintään nelinkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin nähden aikaisemman koulumenestyksen tuottamien pisteiden perusteella.

Oppimisympäristö

Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet asiakaslähtöistä, terveyttä edistävää, näyttöön perustuvaa hoitotyötä.Kajaanin ammattikorkeakoulun ainutlaatuiset oppimisympäristöt sekä hoitotyön simulaatiotilat, tukevat opintojesi suorittamista. Simulaatioympäristössä potilaana toimii nukke, joka reagoi hoitoon kuten ihminen. Ammattitaitoa edistävän käytännön harjoittelun voit suorittaa terveydenhuollon eri toimintaympäristöissä opiskelupaikkakuntasi lisäksi myös muualla Suomessa tai lukuisissa kansainvälisissä vaihtokohteissamme ulkomailla.

Yhteistyö
Kainuun maakunta-kuntayhtymä
Kajaanin kaupunki
Kuusamon kaupunki
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Oulun kaupunki
Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yksityiset hoito- ja palvelukodit
Suomen Terveystalo Oyj, Kajaani

The Robert Gordon University, Aberdeen, Scotland
The University of Namibia, Windhoek, Namibia 
Terve Afrikka Kehitysyhteistyö ry (Kenia)
Lisätietoja

 

Hakijapalvelut 
puh. 044 7101 229, 044 7101 648
hakijapalvelut(at)kamk.fi

Opintosihteeri
Marja Haapavaara puh. 044 7101 133

Hakeminen ja hakulomake: www.opintopolku.fi